4 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Csak egy tipikus hétfő volt. Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését. Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt. Vagy legalábbis azt hittem...

Raktáron
Termékleírás

Csak egy tipikus hétfő volt. Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését. Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt. Vagy legalábbis azt hittem...

Könyvek édesanyáknak

A "Könyvek édesanyáknak" weboldal az Egészség & Életmód könyvek kategóriájában található egyedülálló online forrás, amely segítséget nyújt az édesanyáknak az alkatukhoz megfelelő életmód és egészség fenntartásában.

Az alkatézis az egyes személyek testi, lelki és szellemi sajátosságai alapján egyéni tanácsot nyújt az egészséges életmód kialakításához. Az "Édesanyáknak szóló alkatézis" ezeket az elveket ötvözi az anyaság jelentette kihívásokkal és szükségletekkel.

A weboldalon megtalálhatóak az alkatézis legfontosabb alapelvei és gyakorlati tanácsai, amelyek segítséget nyújtanak az étrend, a testmozgás és a lelki egészségük megőrzésében. A kategóriák között találhatunk részletes táplálkozási útmutatókat a különböző alkatokhoz, példákat az alkat szerinti testmozgásra, valamint javaslatokat a stressz kezeléséhez és a lelki egészség megőrzéséhez.

A "Könyvek édesanyáknak" weboldal korábban általános tanácsokat nyújtott az egészség és életmód terén, de mostantól a különböző alkatokra koncentrálva igyekszik segítséget nyújtani az édesanyák számára. A kifejezetten édesanyáknak szóló tanácsok és javaslatok célja, hogy a nők megtalálják a saját testi és lelki szükségleteiknek megfelelő optimális életmódot, amely segít nekik betölteni az anyai feladatokat, miközben egészségesek és kiegyensúlyozottak maradnak.

Az Egészség & Életmód könyvek kategóriájában található "Könyvek édesanyáknak alkatéziséhoz" weboldal tehát egy specifikus, édesanyáknak szóló online forrás, amely személyre szabott tanácsokat nyújt az alkatuk figyelembevételével. Az édesanyák itt megtalálhatják az egészséges életmódhoz szükséges információkat és motivációt, valamint konkrét útmutatást arra, hogyan érjék el egészséges testi, lelki és szellemi állapotukat, miközben az anyai szerepüket is sikeresen és boldogan betöltik.


99 gondolat a szeretetről 99 gondolat a szeretetről

Az önszeretet sokkal több, mint elmerülni egy kád illatos vízben, miközben csokit eszegetünk. A szeretet néha bonyolult, kemény munka, és nem is mutatja meg magát mindennap. Az elfogadást, az önazonosságot, a szeretetet és a boldogságot azonban meg lehet tanulni és lehet fejleszteni.

Believe Me - Játssz velem! Believe Me - Játssz velem!

A The Girl Before - A lány a múltból írójának fordulatokkal teli lélektani thrillerében egy fiatal színésznő kettős játékot játszik egy gyilkossági nyomozásban.  Claire Wright mindenre elszánt. Egy angol lány, aki New Yorkban tanul színjátszást, és nincsen zöldkártyája, de elfogadja az egyetlen állást, amelyet kaphat: beáll külsősnek egy válóperes ügyvédi irodához, ahol azt a feladatot kapja, hogy

Heather vonzásában - Bűnös viszony 1. Heather vonzásában - Bűnös viszony 1.

William Keyes a chicagói rendőrség egyik legelismertebb rendőrnyomozója. Munkája tele van izgalommal, veszéllyel, rejtélyekkel és észjátékkal. Minden ügyében az igazságot kutatja. Mindemellett menyasszonyával, Joyce-szal lázasan készülnek közelgő esküvőjükre.

Utolsó kísértés - Kísértés 3. Utolsó kísértés - Kísértés 3.

„Hihetetlenül izgalmas és fordulatos.\" - Iconic Reads Elképzelhetetlen. Hihetetlen. Felfoghatatlan. Nem veszem észre, mivé vált az életem. Már nem tudom megmondani, hol ér véget a hazugság és hol kezdődik az igazság.

A megbízó A megbízó

Csak egy tipikus hétfő volt. Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését. Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt. Vagy legalábbis azt hittem...

Asszony és háza - avagy az én Toszkánám Asszony és háza - avagy az én Toszkánám

Egy házépítés története, ahogyan én láttam. Az építész asszony, ahogyan a gyermekeim apja menet közben titulált. Én, mindennek az oka és okozója. Aki ezt az egészet kavarta. Azt, hogy odahagyjuk viszonylag jól bejáratott városi társasházi életünket, és falura költözzünk, házat építsünk.

Zséda 2019 - Magyar divat Zséda 2019 - Magyar divat

Ahogy az évszakok, úgy a divat is változik, miközben állandóságot is felfedezhetünk benne. Színek, szabásvonalak, anyagok, minták, hossz - megannyi változó és végtelen variáció, bizonyos darabok pedig időről időre újragondolva visszaköszönnek. Követhetjük, megbotránkozhatunk rajta, szerethetjük, vagy épp szidhatjuk: közömbösek semmiképpen sem maradunk a divat iránt.

Tajcsi Tajcsi

A keleti rendszerek holisztikus szemlélete - az elme, a test és a lélek egységének hangsúlyozása - egyre nagyobb figyelmet kap napjainkban. A tajcsi utat mutat a belső békéhez, és jótékony hatással van az egészségre. Rendszeres gyakorlása csökkenti a stresszt, fejleszti az egyensúlyérzéket és az izmok rugalmasságát. Ez a könyv minden titkot elárul az otthoni eredményes tajcsigyakorlásról.

A sivatag hercegnője A sivatag hercegnője

Bagdad, hastáncosok, fűszeres illatok, földet-eget megmozgató szerelmek világa! A kislány Zubeida élete csupa kaland, amíg a bagdadi bazársoron lakik. De a gondtalan napok véget érnek, amikor az apja tartozása miatt eladják őt a mara házba, ahol hastáncosokat nevelnek.

Óriás léptek Óriás léptek

Mindenkinek vannak álmai. Lelkünk mélyén mindannyian hinni akarjuk, hogy van valami különleges adottságunk, hogy változtathatunk valamin, hogy megérinthetünk másokat, s jobb hellyé tehetjük a világot. Mi határozza meg a leginkább, mivé válunk, és mire jutunk az életben? A döntéseink. Ezek a pillanatok formálják a sorsunkat.

Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást! Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást!

Nagyszerű érzés tudni, hogy mindannyian rendelkezünk azokkal az információkkal, stratégiákkal, filozófiákkal es képességekkel, amelyek a leginkább vágyott változások elérésében segítenek minket! Anthony Robbins, a világ egyik legismertebb sikertrénere, népszerű pszichológus, iró, tréner jelen könyvében évtizedes szakmai tapasztalatából merítve írja le, hogyan fedezzük fel igazi életcélunkat, hogyan

Szeress jobban! Szeress jobban!

Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is

A harmadik szem megnyitása A harmadik szem megnyitása

Yogiraj Boris Sacharow olyan útmutatással és gyakorlati tanáccsal látja el a belső látás, a harmadik szem szervének felébresztésére-revitalizálására vállalkozó tanulót, amit évezredekig titokban tartottak, hogy az avatatlanok ne férhessenek hozzá sem a módszerhez, sem ahhoz a képességhez, ami az intuíció szervét aktívan működteti. Az aktivizálódott harmadik szem olyan plusz képességeket biztosít az

A gondolat, mint teremtő erő - Boldogság, harmónia, jólét A gondolat, mint teremtő erő - Boldogság, harmónia, jólét

A törekvés nem nagyravágyás, hanem reménykedés és vágy a magunk és a világ jobbá tételére. A nagyravágyás az az érzés, hogy felülmúljuk embertársainkat az átmeneti dicsőségért, a hatalomért vívott versenyben. A törekvés erőt ad, gondolatokat teremt, hozzászoktat a pozitív gondolatokhoz és békét teremt az elmében.

Francba az érzelmekkel - Egy pszichológus hasznos tanácsai az éle... Francba az érzelmekkel - Egy pszichológus hasznos tanácsai az éle...

Ez az a bizonyos térjünk-a-lényegre terápia, amit mindig is kerestél! Eleged van abból, hogy mindig elszúrod? Egy seggfejjel kell együtt dolgoznod? Agresszív családtagod van, és nem tudod, hogy szereld le?

Egyiptomi álmoskönyv Egyiptomi álmoskönyv

\"Az itt következendő magyarázatok nem csalhatatlan jelentések: hanem csak elmés hozzávetések: mint p. o. ludhust enni, jó, kivált egészséges embernek. Aranyod, ha zsebedben vagyon, igen jó, aranyos ruhát viselni, tisztesség, sat. e félék megmutatják mennyiben lényen igaza e könyvecskének. \"

Nyúlketrec - Nyúl-sorozat 2 Nyúlketrec - Nyúl-sorozat 2

Tíz év telt el a Nyúlcipő óta, John Updike angolul 1971-ben megjelent regényében folytatja Harry „Nyúl” Angstrom történetét. A korábbi sportolóból pocakos, harminchat éves konzervatív lett, miközben az Eisenhower-érában megszokott Amerika szélcsendje is alaposan felkavarodott: a technikai fejlődés, a képzelet, a drogok és az erőszak örvénylése tartja mozgásban az országot.

Kreatív népművészet hygge módra Kreatív népművészet hygge módra

Ebben a \"hygge\" életérzést sugárzó könyvben kreatív, játékos alkotási folyamat közben ismerkedhetünk meg Skandinávia különleges, színes népművészeti világával.Az egyszerű, lépésről lépésre követhető feladatok gazdag gyűjteménye közelebb hozza a skandinávok játékos, természetes életszemléletét. A sok-sok kedves ötlet és saját kreativitásunk segítségével ajándéktárgyakat, díszeket, képeket és egyéb

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024