0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Esőálló, könnyen tisztítható , az időjárási viszontagságoknak ellenálló rattan bútor, ami kiválóan alkalmas kerti partykra, délutáni otthoni relaxálásra, családi vacsorához, baráti iszogatáshpz stb. Nemcsak kényelmes hanem dekoratív része is lehet a kertnek, terasznak. Könnyedén összeszerelhető, és kompakt szett hiszen minden elemet tartalmaz, nem szükséges külön párnákal vagy egyéb kiegészítőt vásárolnia.

Raktáron
Termékleírás

Esőálló, könnyen tisztítható , az időjárási viszontagságoknak ellenálló rattan bútor, ami kiválóan alkalmas kerti partykra, délutáni otthoni relaxálásra, családi vacsorához, baráti iszogatáshpz stb. Nemcsak kényelmes hanem dekoratív része is lehet a kertnek, terasznak. Könnyedén összeszerelhető, és kompakt szett hiszen minden elemet tartalmaz, nem szükséges külön párnákal vagy egyéb kiegészítőt vásárolnia. szín: fekete párnák színe: bézs ülőhelyek száma: 4 kanapé teherbírása: 150 kg asztal teherbírása: 50 kg Keret anyaga: rattan + acél párnák vastagsága: 4 cm asztallap vastagsága: 5 mm összeszerelési idő: 45 perc súly: 26.5 kg A termék rendelésre érkezik: szállítási idő 3-10 munkanap

Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor

A Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor alkatéziséhoz tartozó weboldalunk a kerti bútorokkal kapcsolatos információkkal és vásárlási lehetőségekkel foglalkozik. Célunk az, hogy széles kínálattal és hasznos tanácsokkal segítsünk azoknak, akik szeretnék felújítani vagy újra berendezni kertjüket.

A weboldalon található információk segítségével mindenki megtalálhatja a számításait. Kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a minőségi termékeknek és a stílusos kialakításnak. Ugyanakkor az árakat is széles skálán mozgatjuk, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő bútort.

Az alkatézis kategóriában rengeteg praktikus és hasznos információval tudunk szolgálni. Tippeket és útmutatókat adunk a bútorok felújításához, javításához és karbantartásához. Megmutatjuk, milyen eszközökre lesz szükségük, hogyan kell ezeket használni, valamint bemutatjuk az elvégzendő lépéseket is. Ezáltal mindenki könnyedén megvalósíthatja a kerti bútorok felújításával kapcsolatos terveit, még akkor is, ha korábban nem volt tapasztalata ezen a területen.

A vásárlási lehetőségeknek széles választékát kínáljuk. Az oldalunkon található kerti bútorok között megtalálhatók a kényelmes székek, asztalok, napernyők, hintaágyak és egyéb kiegészítők. Minden stílushoz és igényhez megtalálható a megfelelő bútor, legyen az modern, klasszikus vagy rusztikus. Emellett a különböző anyagok között is lehet választani, mint például a fa, fém vagy műanyag.

A weboldalunk rendelkezik egy hasznos keresővel is, amellyel könnyedén megtalálható az ideális kerti bútor. Az összehasonlítási lehetőség segítségével pedig könnyebb döntést hozhat a vásárlás előtt. A részletes termékbeszámolók mellett valós vásárlói vélemények és értékelések is elérhetők, hogy segítsünk megtalálni a legjobb minőségű termékeket.

Böngésszen a Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor alkatéziséhoz tartozó weboldalunkon, hogy felfedezze a kerti bútorok világát és megtalálja az önnek leginkább megfelelőt. Mi garantáljuk, hogy a nálunk elérhető kínálat, információk és tanácsok segítségével könnyedén megvalósíthatja kerti álmai.


4 darabos, esőálló rattan kerti ülőgarnitúra asztallal - fekete (BB-5606) 4 darabos, esőálló rattan kerti ülőgarnitúra asztallal - fekete (BB-5606)

Esőálló, könnyen tisztítható , az időjárási viszontagságoknak ellenálló rattan bútor, ami kiválóan alkalmas kerti partykra, délutáni otthoni relaxálásra, családi vacsorához, baráti iszogatáshpz stb. Nemcsak kényelmes hanem dekoratív része is lehet a kertnek, terasznak. Könnyedén összeszerelhető, és kompakt szett hiszen minden elemet tartalmaz, nem szükséges külön párnákal vagy egyéb kiegészítőt vásárolnia.

Felakasztható, kerti függőszék - hintaszék (BB-1716) Felakasztható, kerti függőszék - hintaszék (BB-1716)

Kellemes tapintású pamut és poliészter felhasználásával készült ülőfelülete kényelmes pihenést biztosít. Puha, szintetikus töméssel rendelkezik, ami tovább fokozza a termék kényelmességét. Rendkívül egyszerűen felakasztható , és könnyedén le is szerelhető. A téli időszakban áttelepíthetjük a nappaliba vagy könnyedén eltehetjük a szekrénybe ugyanis nem foglal sok helyet. méretei: hosszúság: 50 cm szélesség:

Függőágy kötél hosszabbító heveder - 3m (BB-1720) Függőágy kötél hosszabbító heveder - 3m (BB-1720)

Erős, terhelhető, strapabíró heveder függőágyak felfüggesztéséhez. Ha a függőágyad kötele túl rövid - vagy a két fa van túl messze egymástól a kertedben - akkor remek szolgálatot fog nyújtani ez a kötélhosszabbító heveder, melynek segítségével a függőágyat jelentősen több helyre tudok rögzíteni mint nélküle. A végein 1-1 karabiner található , így biztonságosan rögzítheted anélkül hogy különleges csomózási

Összehajtható fehér kerti asztal - 122 cm (BB-9996) Összehajtható fehér kerti asztal - 122 cm (BB-9996)

A kerti asztal tökéletes választás azoknak, akik értékelik az egyszerűséget és a funkcionalitást. Tökéletes szabadtéri rendezvényekre, bankett termekben, éttermekben vagy otthoni használatra . Az asztal porszórt módszerrel festett acélszerkezettel és rendkívül erős és 4 cm vastag HDPE lappal rendelkezik, amely ellenáll a zord időjárási viszonyoknak. Összecsukás után praktikus bőrönddé válik, kényelmes

Állítható szögű, 2 méteres UV szűrős napernyő - kék (BB-10193) Állítható szögű, 2 méteres UV szűrős napernyő - kék (BB-10193)

UV szűrővel rendelkezik, amely az alsó ezüst bevonatának köszönhetően visszaveri a napsugarakat és hatékonyan véd a túlzott napsütéstől, de a széltől és az esőtől is, ami rendkívül fontos, ha gyermekekkel megy strandra és biztonságos pihenést és árnyékot akarnak biztosítani számukra, ráadásul az ernyő vízálló. Könnyedén elrejtheti alatta holmiját anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy táskája vagy

Összecsukható, hordozható mintás, bézs kerti asztal - 63cm (BB-12175) Összecsukható, hordozható mintás, bézs kerti asztal - 63cm (BB-12175)

Összehajtható - az asztal összecsukás után praktikus bőrönd formáját ölti fogantyúval, melynek köszönhetően kis helyet foglal és rendkívül könnyen szállítható. Speciális zárakkal rendelkezik, amelyek védenek a termék használat közbeni összecsukódása ellen, így biztosítva a felhasználók biztonságát. Acélkeret - az összecsukható kerti asztal rendkívül strapabíró és stabil porszórt acél szerkezettel rendelkezik,

Összecsukható kerti asztal padokkal - 180 cm (BB-3257) Összecsukható kerti asztal padokkal - 180 cm (BB-3257)

Asztal padokkal – ez az összecsukható kerti bútor ideális megoldás minden szabadtéri eseményre, alkalomra. Nagyon praktikus és könnyen kezelhető. Erős szerkezettel és vastag asztallappal rendelkezik – ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek. Néhány egyszerű mozdulat elegendő ahhoz, hogy kertjében tökéletes gasztronómiai sarok jöjjön létre, amely ideális fesztiválokhoz, nagyobb kerti partikhoz,

Takaróponyva kerti bútorhoz 8 fűzőlyukkal -  időjárás-, és szakadásálló - 100 x 180 x 240 cm (BB-7949) Takaróponyva kerti bútorhoz 8 fűzőlyukkal - időjárás-, és szakadásálló - 100 x 180 x 240 cm (BB-7949)

Ez a kiváló minőségű kerti bútorhuzat egész évben védi kerti bútorait a szennyeződéstől, széltől, esőtől és UV-fénytől. A huzat strapabíró polietilénből készült, amely vízálló, UV-álló, szakadásálló így pedig alkalmas a mindennapi használatra. 8 alumínium fűzőlyukkal és rögzítőkötéllel rendelkezik, így jobban illeszkedik a garnitúrájához. Használhatjuk kerti bútorok védelmére , maximum asztal + 6 szék,

Nagyméretű, kényelmes kerti függőágy merevítőkkel és tárolózsákkal - 200x100cm, szürke (BB-21079) Nagyméretű, kényelmes kerti függőágy merevítőkkel és tárolózsákkal - 200x100cm, szürke (BB-21079)

A kerti függőágy egy rendkívül kényelmes és praktikus darab, amely tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre. Akár a kertben, a teraszon, az erkélyen vagy akár a szobában használod, garantáltan kényelmes helyet biztosít. Lehetsz vízszintesen vagy átlósan, mindkét pozícióban kényelmesen elnyúlhatsz és pihenhetsz. A biztonság sem marad el! A függőágy fonott kötelekkel rendelkezik, amelyek megbízhatóan

Brazil függőszék 2 párnával – kényelmes, felakasztható pihenőszék bézs színű, kopásálló anyagból - 130 x 90 cm, szürke (BB-20937) Brazil függőszék 2 párnával – kényelmes, felakasztható pihenőszék bézs színű, kopásálló anyagból - 130 x 90 cm, szürke (BB-20937)

A termék  rendkívül komfortos és nagy ülőfelülettel rendelkezik  így kényelmesen ellazulhatunk benne akár a teraszon, akár a nappalinkban.  Maximális terhelhetősége 150 kg. A hintaszék  természetes anyagból  készült így jó szellőzést biztosít, ezen kívül a csomag tartalmaz  2 puha párnát, így komfortérzetünk maximális lehet. A   fa keresztrúdnak köszönhetően a függőágy nem csuklik össze, mindig mereven

Bestway kerti pavilon - medencesátor, 2 bejárattal - 600 x 600 x 295 cm (BB-11863) Bestway kerti pavilon - medencesátor, 2 bejárattal - 600 x 600 x 295 cm (BB-11863)

Tartós és rugalmas, kiváló minőségű poliészter anyagból készült, amely ellenáll az ütéseknek és minimalizálja a szakadások kockázatát. Minden medencéhez alkalmazkodik. A méretek biztosítják a tökéletes illeszkedést maximum 488 cm átmérőjű medencékhez. Kihúzható ajtókkal rendelkezik, szabadon alakítható térrel és kilátással a külső világra. Az egyrészes anyagstruktúra és a könnyű váz felépítése lehetővé

Modern rattan kerti nyugágy - napozóágy, kerekekkel, párnával és állítható háttámlával - 197 x 54 cm (BB-11964) Modern rattan kerti nyugágy - napozóágy, kerekekkel, párnával és állítható háttámlával - 197 x 54 cm (BB-11964)

KÉNYELMES ÉS VONZÓ KIALAKÍTÁS - a polyrattan nyugágy vonzónak és elegánsnak tűnik, ugyanakkor nagyon kényelmes, és a háttámláját könnyedén az igényeinek megfelelően állíthatja. KARFA - a rattan nyugágy nagyon praktikus és kényelmes kartámaszokkal rendelkezik, ami ritkán található az ilyen típusú bútorokban. A karfáknak köszönhetően kényelmesebb pozíciót vehet fel, ami pozitív hatással van a pihenés

Összecsukható, hordozható kemping ágy - 110 kg-os teherbírás, 186 x 70 x 43 cm (BB-0555) Összecsukható, hordozható kemping ágy - 110 kg-os teherbírás, 186 x 70 x 43 cm (BB-0555)

Nagyon masszív és stabil tábori ágy, tökéletes egy nyári éjszakai pihenéshez, kirándulás vagy tábortűz mellett. A csomagolható utazóágyat a kertben, a teraszon, az erkélyen vagy a tengerparton állíthatja fel. Pótágyként is használható vendégházban vagy szállodában. A poliészter ágy könnyen összecsukható és összeszerelhető - pár perc alatt kész lesz. Az egyszerű összecsukható mechanizmus biztosan nem

Vastag steppelt párna napozóágyhoz, padhoz vagy kerti székhez háttámlával - 165 x 50 x 10 cm, szürke (BB-12108) Vastag steppelt párna napozóágyhoz, padhoz vagy kerti székhez háttámlával - 165 x 50 x 10 cm, szürke (BB-12108)

NAGYON VASTAG TÖLTÉS - a párna töltete nagyon vastag, maga a párna pedig 1,5 kg-ot nyom, így nagyon puha és rendkívül kényelmes használat közben. Elsősorban azoknak fog működni, akik értékelik a kényelmet. TARTÓS ANYAG - az anyag, amelyből a kerti fotelpárna készül, kiváló minőségű pamut , amely a tartósságával és a kopásállóságával jellemezhető, valamint könnyen tisztán tartható.  FÜL A HÁTÁMÁN - a

Állítható, összecsukható kerti napozóágy, nyugágy - 130 kg-os teherbírás, 190 x 49 x 93 cm, fekete (BB-5571) Állítható, összecsukható kerti napozóágy, nyugágy - 130 kg-os teherbírás, 190 x 49 x 93 cm, fekete (BB-5571)

Pihenjen a kertben, a teraszon vagy az erkélyen, vagy napozzon a tengerparton, kihajtható napozóágyunkkal. A rendkívül masszív és légáteresztő, acélcsövekből készült kerti nyugágy néhány másodpercen belül összecsukható, így könnyen magával tudja vinni bárhova. A dőlésszög beállítása az \"egyensúlyi elv\" szerint működik, a súly hátrafelé történő elmozdulásával a kanapénk szerkezete ebbe az irányba

Állítható, összecsukható kerti napozóágy, nyugágy - 130 kg-os teherbírás, 180 x 49 x 100 cm, szürke (BB-12041) Állítható, összecsukható kerti napozóágy, nyugágy - 130 kg-os teherbírás, 180 x 49 x 100 cm, szürke (BB-12041)

Pihenjen a kertben, a teraszon vagy az erkélyen, vagy napozzon a tengerparton, kihajtható napozóágyunkkal. A rendkívül masszív és légáteresztő, acélcsövekből készült kerti nyugágy néhány másodpercen belül összecsukható, így könnyen magával tudja vinni bárhova. A dőlésszög beállítása az \"egyensúlyi elv\" szerint működik, a súly hátrafelé történő elmozdulásával a kanapénk szerkezete ebbe az irányba

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024