237 520 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Utasítás:

Raktáron
EAN:
Gyártó:
Termékleírás

A Szekrény Royal 250 fekete/lamel Wotan egy modern és praktikus berendezési tárgy, ami biztosítja az otthonodban szükséges tárolási lehetőséget. Ez a szekrény egyesíti a funkcionalitást és a stílust, így tökéletes kiegészítője lehet a hálószobának, a nappalinak vagy akár az irodának is.

A szekrény méretei optimálisak, hogy könnyedén elvégezhesd a tárolási feladataidat. Az 50 cm széles, 220 cm magas és 58 cm mély kialakításnak köszönhetően elegendő tárhelyet biztosít a ruháid, cipőid, könyveid vagy akár dokumentumaid számára. A bőséges hozzáférhetőség mellett, a szekrény könnyen illeszthető otthonod berendezésébe, köszönhetően az elegáns fekete és lamel Wotan kombinációnak.

Az elegáns külső mellett, a szekrény belső tervezése is kifejezetten praktikus. A belső tér kialakításánál figyelembe vették a tárgyaid tárolásának különböző módjait, így rengeteg lehetőséged van a rendszerezésre és rendben tartásra. A polcok, akasztók és fiókok kombinációja könnyedén alkalmazkodik a személyes igényeidhez.

A szekrény könnyen kezelhető és strapabíró. Az időtálló anyagok, mint a magas minőségű laminált fólia, a tartós és masszív fa lábak, valamint a karbantartásmentes lamel Wotan felület biztosítják a hosszú élettartamot és a gyakori használatot. Emellett a szekrény stabil szerkezetének köszönhetően nem kell aggódnod az esetleges sérülések miatt.

A Szekrény Royal 250 fekete/lamel Wotan a modern és praktikus tervezésével, valamint az elegáns külsővel tökéletes választás lehet otthonodban. Fedezd fel a rengeteg tárolási lehetőséget és rendezd be az otthonodat a stílusodnak és igényeidnek megfelelően.

Utasítás:

Előszoba szekrények

Az Előszoba szekrények alkatézise weboldalunkon található Bútorok kategóriába tartozik. Ez a részletes leírás segíteni fogja Önt abban, hogy megismerje az előszoba szekrények legfontosabb tulajdonságait és funkcióit.

Az előszoba szekrények alkatézis az ideális megoldást nyújtja otthona előterében lévő tárolási igényeire. Ezek a praktikus és elegáns bútorok segítenek rendet tartani és maximalizálni az elérhető tárolóhelyet. Az előszoba szekrények többnyire kényelmes méretűek és sokoldalú tárolási lehetőséget kínálnak, hogy minden fontos tétele könnyen hozzáférhető legyen.

Az előszoba szekrények alkatézisének kialakítása figyelembe veszi a modern lakberendezési stílusokat és az előszobában rendelkezésre álló helyet. Az alkatrészek minőségi alapanyagból készülnek, például masszív fa, MDF vagy laminált forgácslap, amelyek tartósságot és stabilitást biztosítanak a bútornak. Az anyagok kiválasztásánál fontos szempont a kopásállóság és a könnyű tisztíthatóság is.

Az előszoba szekrények alkatézisének legfőbb tulajdonsága a sokoldalúság. Ezek a bútorok rendelkezhetnek különböző méretű és típusú polcokkal, fiókokkal, beépített vagy levehető akasztókkal és tükrös ajtókkal. Ezek a praktikus funkciók lehetővé teszik, hogy mindenféle ruházatot, cipőt, fejfedőt és kiegészítőket tökéletesen rendezetten és áttekinthetően tárolhasson. Néhány szekrényben különleges rekeszek találhatók kulcstartókhoz, kesztyűkhöz vagy egyéb kisebb tárgyakhoz.

Az előszoba szekrények alkatéziséhez a stílus és az esztétika is fontos szempont. Az elérhető dizájnok és színek különböző ízléseket és belsőépítészeti stílusokat céloznak meg. A klasszikus és elegáns szekrények mellett megtalálhatók a modern és minimalistább kivitelezésű darabok is. Az ajtók, fiókok vagy a bútor egészének felülete sima vagy akár díszített is lehet, a stílustól és a megjelenéstől függően.

Az előszoba szekrények alkatézisének weboldalunkon található kínálata széles választékot kínál a felhasználók számára. Az előszoba szekrények alkatézisének árazása megfizethető és arányos a szekrények minőségével és funkcionalitásával. Minden termékünk magas minőségi szabványoknak megfelelő és méltóképpen kiszolgálja az előterekben élőket.

Böngéssze át weboldalunkat és válassza ki az Ön előszobájába leginkább illő és igényeinek megfelelő előszoba szekrényt. Az előszoba szekrények alkatézisével biztosítjuk otthona praktikus és stílusos befogadóterét!

13 996 Ft

Szekrény Sierra 240 OG tükör fehér 11008289 Szekrény Sierra 240 OG tükör fehér 11008289

Szekrény Lux 22 Tölgy burgundi /tükör 244 cm Szekrény Lux 22 Tölgy burgundi /tükör 244 cm

A Lux szekrények a modern belső tér tökéletes kiegészítését jelentik. Legfontosabb előnye a nagy kapacitás, a szekrény belsejének gyakorlati kezelése, mindenekelőtt a gazdag színskála a homlokzatokban. A bútorok laminált lemezből készülnek, az éleket ABS szegély védi. Hettich alumínium csöveket használtak a szekrényekben. Alumínium profilú polcállványok. A korpusz vastagsága 16 mm. Alumínium oldalsó

Szekrény Kinszasa 2 250 tölgy artisan/tükör Szekrény Kinszasa 2 250 tölgy artisan/tükör

A Szekrény Kinszasa 2 250 tölgy artisan/tükör egy elegáns és praktikus bútordarab, amely tökéletesen illeszkedik a modern lakberendezési stílushoz. Legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy erkélyről, ez a szekrény garantáltan a helyes választás lesz a tárolási igényeid kielégítésére. Ez a szekrény készült minőségi tölgyfából, amely tartósságot és stabilitást biztosít a hosszú távú használat során.

Szekrény Kora KS2 158 cm fehér Szekrény Kora KS2 158 cm fehér

A Szekrény Kora KS2 158 cm fehér egy modern és elegáns kiegészítő a hálószobádba. Ez a kiváló minőségű szekrény tökéletesen illeszkedik bármelyik belső térbe, és ideális választás minden otthon számára. A szekrény kialakítása optimális tárolási megoldást nyújt a ruháknak és más személyes tárgyaknak. A nagyméretű belső térben kényelmesen elrendezheted a ruháidat, és gond nélkül tárolhatod a kiegészítőket

Szekrény 198X54 HYGA06 hó fenyő Szekrény 198X54 HYGA06 hó fenyő

A HYGA06 hó fenyő szekrény egy stílusos és praktikus bútordarab, mely ideális választás lehet a hálószobába vagy a nappaliba. A szekrény 198 cm magas és 54 cm széles, így elegendő tárolóhelyet biztosít ruháknak, cipőknek vagy egyebeknek. Az elegáns hó fenyő színű külső felületének köszönhetően ez a szekrény könnyedén illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és harmonikusan passzol más bútorokkal együtt.

Szekrény Elena 3D sonoma Szekrény Elena 3D sonoma

A Szekrény Elena 3D sonoma egy elegáns és praktikus tároló megoldás, mely tökéletesen illeszkedik bármely enteriőrbe. Az ellenálló sonoma tölgyfa dizájnja modern és letisztult, így könnyedén harmonizál más bútorokkal a helyiségben. A szekrény két ajtóval rendelkezik, melyek mögött rengeteg tárolóhelyet találsz. Az egyik oldalon található polcos részen ideális lehetőség kisebb tárgyak, könyvek vagy

Szekrény Kinszasa 1 100 fehér Szekrény Kinszasa 1 100 fehér

- test: 16 mm vastag laminált lemez - előlap: 16 mm vastag laminált lemez - A laminált lapra a nyomtatott minta egyedi megrendelésre készül. (A minta nem matrica!) - alumínium vezetők - fekete műanyag fogantyúk - a szekrény hátulja HDF lapból készült - BIMAK csúszórendszer - az élek 0,5 mm-es, sérülésálló PVC furnérral vannak bevonva Kiegészítő felár ellenében -Fiók (2SZT) – 3355574 -Ajtófék – 33

Szekrény Kinszasa 1 180 fekete Szekrény Kinszasa 1 180 fekete

- test: 16 mm vastag laminált lemez - előlap: 16 mm vastag laminált lemez - A laminált lapra a nyomtatott minta egyedi megrendelésre készül. (A minta nem matrica!) - alumínium vezetők - fekete műanyag fogantyúk - a szekrény hátulja HDF lapból készült - BIMAK csúszórendszer - az élek 0,5 mm-es, sérülésálló PVC furnérral vannak bevonva Kiegészítő felár ellenében -Fiók (2SZT) – 3355578 -Ajtófék – 33

Szekrény Jodełka 120 Tölgy Artisan/Tölgy Artisan/fekete Szekrény Jodełka 120 Tölgy Artisan/Tölgy Artisan/fekete

Szekrény Jodełka 250 Tölgy Artisan/fehér/fekete Szekrény Jodełka 250 Tölgy Artisan/fehér/fekete

A Jodełka 250 Tölgy Artisan/fehér/fekete szekrény tökéletes választás minden otthonba. Ezt a kárpitozott bútordarabot modern és stílusos design jellemzi, amely garantáltan feldobja a helyiség hangulatát. A szekrény alapanyagául minőségi tölgyfa szolgál, amely nemcsak tartósságot és erősséget biztosít, hanem eleganciát is hozzáad a bútorhoz. Az Artisan/fehér/fekete kombináció tökéletes harmóniát teremt,

Szekrény Jodełka 2 120 Tölgy Artisan/Tölgy Artisan/fekete Szekrény Jodełka 2 120 Tölgy Artisan/Tölgy Artisan/fekete

A Jodełka 2 120 Tölgy Artisan/tölgy Artisan/fekete szekrény egy modern és elegáns tároló megoldás otthonod számára. A szekrény dizájnja letisztult és vonzó, harmonizálva a lakásod bármely stílusával. A szekrény tömör tölgyfából készült, amely nagy stabilitást és tartósságot biztosít. Az Artisan/tölgy Artisan/fekete színű felület pedig egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz a szekrénynek. Így nem

Szekrény Marmur Pole 200 fekete/üveggolyó fekete Szekrény Marmur Pole 200 fekete/üveggolyó fekete

Szekrény Marmur T2 120 fekete/üveggolyó fekete Szekrény Marmur T2 120 fekete/üveggolyó fekete

A Szekrény Marmur T2 120 fekete/üveggolyó fekete egy igényes és stílusos darab, amely eleganciát és praktikumot hoz otthonodba. Ez a szekrény tökéletes választás minden olyan helyiségbe, ahol fontos a tárolás és a rendezettség. A szekrény fekete színű, amely időtlen és modern megjelenést kölcsönöz neki. Az üveggolyókból álló dekorációval pedig még vonzóbbá válik. Ez a kontrasztos megoldás egyszerre

Szekrény Marmur T2 200 fehér/üveggolyó fekete Szekrény Marmur T2 200 fehér/üveggolyó fekete

A Szekrény Marmur T2 200 a tökéletes tároló megoldás a modern otthonok számára. A harmonikus elegancia és a praktikus kialakítás találkozása teszi ezt a szekrényt a legjobb választássá. A szekrény stílusos fehér felületével és üveggolyós fekete válaszfalával egyedülálló megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, ezáltal tökéletesen illik bármilyen enteriőrbe. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy irodáról,

Szekrény Tapi 200 Biely/Rózsaszín Szekrény Tapi 200 Biely/Rózsaszín

Gardrób Delta 80 DL3 tölgy/antracit Gardrób Delta 80 DL3 tölgy/antracit

Gardrób Delta 80 DL3 tölgy/antracit

Szekrény 3d A 230 fehér/ölgy craft arany Szekrény 3d A 230 fehér/ölgy craft arany

A Szekrény 3D A 230 egy stílusos és praktikus bútordarab, amely tökéletesen illeszkedik bármely modern otthonba. Ez a szekrény a funkcionalitás és a dizájn tökéletes kombinációja, így tökéletes választás mindenki számára, aki egy szép és hasznos tárolórendszerre vágyik. A szekrény fehér/ölgy craft arany színkombinációval kapható, ami eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz neki. Az ölgy craft mintázata

Szekrény Resin II 250 fehér/tükör Szekrény Resin II 250 fehér/tükör

A Szekrény Resin II 250 fehér/tükör modern és elegáns megjelenést kölcsönöz otthonodnak. Ez a tágas és stílusos szekrény tökéletes választás lesz a hálószobába vagy a nappaliba, és remekül illeszkedik bármilyen belső térbe. A fehér fából készült váz kiemelkedő minőségű és tartósságot garantál. Az elegáns tükör bevonatának köszönhetően a szekrény vizuálisan kibővíti a teret és több fényt hoz a helyiségbe. A

Szekrény Vista 203 fehér / tükör Szekrény Vista 203 fehér / tükör

Szekrény 45 Canaris 13 130 fehér/artisan/fekete Szekrény 45 Canaris 13 130 fehér/artisan/fekete

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024