2 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Élethű plüss Chow-chow (Chau-chau) kutya, mely oroszlánszerű megjelenésével és fenséges stílusával az egyik legimpozánsabb kutya fajta. Mérete 15 cm. Finom, puha tapintású plüss játék.

Raktáron
Termékleírás

Élethű plüss Chow-chow (Chau-chau) kutya, mely oroszlánszerű megjelenésével és fenséges stílusával az egyik legimpozánsabb kutya fajta. Mérete 15 cm. Finom, puha tapintású plüss játék.

Plüssök

A Plüssök alkatéziséhoz weboldal egyedülálló helyszínt nyújt a plüssjátékok szerelmeseinek, ahol felfedezhetik és megtapasztalhatják a plüssök szépségét és sokoldalúságát. A weboldal célja, hogy bemutassa a sokféle plüssjátékot, amelyek nem csupán bájos kis figura formájában léteznek, hanem valódi értékkel és tanítással rendelkeznek.

Böngésszen a Plüssjátékok kategóriában található világba, és meg fogja találni azt a tökéletes plüssfigurát, amely értéket ad az életének. Vannak állatfigurák, mókás karakterek, klasszikus mesefigurák és még sok más, amelyek mindegyike saját különleges történettel rendelkezik. Ezek a plüssfigurák több mint egyszerű játékok, hiszen így ismereti és oktatási eszközként is használhatók.

A weboldal célja, hogy bemutassa a plüssjátékok széles skáláját, és rávilágítson arra, hogy ezek a figura formájú tárgyak nem csak a gyerekek számára szórakoztatóak és bájosak, hanem valódi értéket és előnyöket hordoznak magukban. A plüssjátékok alkatézisé segítségével a gyerekek megismerhetik az állatokat, a különböző színeket és formákat, valamint fejleszthetik a képzeletüket és kreativitásukat.

A weboldalon rengeteg információt talál a plüssjátékokról, beleértve a kiválasztás, gondozás, és a játékhoz való használat módjáról szóló tippeket és tanácsokat is. Összeállítottunk egy olyan gyűjteményt, amelyben mindenki megtalálhatja a legkedveltebb plüssfiguráját, legyen az egy szuperhős, egy állatka, vagy egy klasszikus mesekarakter.

A Plüssök alkatéziséhoz weboldal nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is izgalmas lehetőséget nyújt. Találkozzon a legújabb plüssjátékok divatjával és találja meg a megfelelő ajándékot egy különleges alkalomra. Fedezze fel a plüssök sokoldalúságát, és vegye ki a részét abból a varázslatból, amit ezek a bájos figurák hozhatnak az életébe.

Ne habozzon, nézze meg a Plüssök alkatéziséhoz weboldalt, és induljon el egy izgalmas kalandra a plüssjátékok világában. Hozza ki a legtöbbet a plüssfigurákból, és tapasztalja meg, hogyan változtathatják meg az élet minden aspektusát egy-egy ilyen kis játék képében.


Rob - plüss nyúl - 26cm Rob - plüss nyúl - 26cm

Rob egy gyönyörű, hófehér plüss nyuszi. Csodaszép bundája és édes kis pofija van. Pihe puha plüssből készült élethű nyúl. Szuper ajándék válhat belőle gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Magasság: 26cm.

Bony - Plüss maci pólóban Bony - Plüss maci pólóban

Ifj. Dizy egy mosolygós, pihe puha plüss mackó. Bájos, barátságos pofija van. Rózsaszín, maci mintás pulcsit visel, talpán csillag van. Igazán szuper ajándék lányoknak. Szélesség: 28cm. Magasság: 35cm.

Szuperikrek Tuck - Mancs Őrjárat plüss Szuperikrek Tuck - Mancs Őrjárat plüss

A Mancs Őrjárat lelkes csapatának tagja Tuck most mint Szuperkutyi. A Mancs Őrjárat egy szuper kis csapat ami kutyákból állt össze. Fő feladatuk Kaland-öböl felügyelete. A hősies kutyusok mindig segítenek a bajbajutottaknak. Eredeti licensz termék, Szuperikrek Tuck plüss. Magasság: 30cm.

Plüss százlábú - szivárvány kukac, 62cm Plüss százlábú - szivárvány kukac, 62cm

Pihe puha hosszú plüss százlábú. Szín: szivárvány. Méret: kb 62cm. Rendelje meg ma akciósan!

Lila elefánt organikus pamutból Lila elefánt organikus pamutból

Puha organikus pamut plüss majom. Mind a külseje, mind a belseje tanúsított organikus pamutból készült. Az európai előírásoknak megfelel és viseli a CE jelölést. Már 0+ hónapos kortól használható. Kézzel, 30 Celsius fokon mosható. Magassága: 18 centi.

Spongyabob plüssfigura - Patrick, 30 cm Spongyabob plüssfigura - Patrick, 30 cm

Spongyabob legjobb barátja, Patrick, 30 cm-es plüssfigura.

Kallisztó - plüss kutya - 25cm Kallisztó - plüss kutya - 25cm

Kallisztó egy nagyon aranyos, élethű kutyus. Puha plüssből készült kis kedvenc, aki mindig hűséges lesz hozzád. Szuper ajándék választás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Magasság: 25cm.

Julietta - plüss fehér unikornis - 45cm Julietta - plüss fehér unikornis - 45cm

Julietta egy csodaszép, pihe-puha tapintású plüss unikornis. Nagyon szép kidolgozású, minőségi plüss. Kedves ajándék válhat belőle. Magasság: 45cm.

Squishville meglepetés Fashion mini plüss 5 cm Squishville meglepetés Fashion mini plüss 5 cm

A legpuhább anyagból készült plüssjáték - fiúknak és lányoknak. Minden Squish tojás egy 5 cm-es meglepetés plüsst és egy divatos kiegészítőt tartalmaz. Gyűjtsd össze mind a 24 különböző fajtát. Alsó korhatár: Újszülött kortól.

Dínó 3 féle 25cm. Dínó 3 féle 25cm.

Dínó 3 féle 25 cm 3 féle változatban. Kérjük hogy a megjegyzésbe tüntesse fel, hogy melyik változatot kéri. Játssz őskori meséket plüss dínó figurákkal! A Dínó bébi plüssfigura egy kedves, mintás dinoszaurusz figura puha töltéssel. A dínó selymes plüssből készült, a figurát simogathatod, és eljátszhatod vele, mi történt az őskorban. Nem csak játszásra alkalmas. Elviheti gyermeke az óvodába is, vagy

Plüss Rottweiler 45 cm Plüss Rottweiler 45 cm

A bújós játékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében.  Segítenek megnyugodni és lehetővé teszik, hogy a gyerkőc könnyen elaludjon. Nagyon puha tapintásúak, bárhova elvihetőek. Egy gyönyörű bőr nyakörvű plüss kutya mától kisgyermekünk legjobb barátja lehet. Teljes egészében puha anyagból készült, műanyag szemmel és orral.  Méretek: 45 cm Egy plüsskutya remek ajándék lesz születésnapra

Squismallows 30 cm - Hailey a rózsaszín Big Foot Yeti Squismallows 30 cm - Hailey a rózsaszín Big Foot Yeti

A legpuhább anyagból készült plüssjáték - fiúknak és lányoknak, játék magassága: 30 cm, alsó korhatár: Újszülött kortól.

Fritzi - plüss rövidszőrű magyar vizsla Fritzi - plüss rövidszőrű magyar vizsla

Fritzi egy nagyon kedves kis vizsla. Puha plüssből készült kis kedvenc. Olyan bájos pofija van, hogy mindig ölelgetni akarod majd. A magyar vizsla egy régi magyar vadászkutya, barátságos, szeretnivaló eb. Az egyik legkedveltebb házikedvenc. Vele öröm lesz a játék. Kedves ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Magasság: 30cm.

Nagy plüss hóbagoly 22 cm Nagy plüss hóbagoly 22 cm

Pihe-puha fehér plüss Megül a helyén 3 éves kortól Nagy plüss hóbagoly 22 cm Csodálod a hóbaglyokat? Szerezz be egy aranyos, pihe-puha hóbagoly plüsst! A baglyok különleges élete és a körülöttük lévő misztikum sokakat megfog. Rengeteg filmet ihlettek, sokféle műfajban meg is jelentek központi szereplőkként. Doktor Bubótól kezdve a Micimackó Baglyáig sok rajzfilm sztárjai, ahogy a Twin Peaks

Ülő pózos bak plüss – 25 cm Ülő pózos bak plüss – 25 cm

25 cm magas, ülő pózos bak plüss.

Star Wars lebegő babakocsijában elbújtatható Baby Yoda 10cm - zöld... Star Wars lebegő babakocsijában elbújtatható Baby Yoda 10cm - zöld...

Szeretnél a Baby Yoda védelmezője lenni? Ezzel a Grogu plüssállattal, amelyet El Niño vagy Baby Yoda néven is ismernek, védelmezőjükké válhat, és bárhová magával viheti. Jellemzők: A Hasbro Star Wars kollekció tagja3 az 1-ben játékElrejthető egy kupolábanA kupola, amelyben tárolható, magából a plüssállat belsejéből származik, vagyis azt jelenti, hogy amikor el akarja altatni, csak be kell helyeznie

Maci szívvel 3f 15cm Maci szívvel 3f 15cm

A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!; Lepd meg kedvesedet ezzel a bájos, puha plüss mackóval. Tökéletes ajándék Valentin napra, születésnapra, vagy bármilyen alkalomra amikor úgy érzed, hogy szeretnél neki meglepetést szerezni.; Barna, fehér és bézs változatban kaphatók.; A szivecskés maci mérete: 15 centiméter.

Shimmeez: Simiflitter plüss állatok 20 cm-es 6 féle változatban Shimmeez: Simiflitter plüss állatok 20 cm-es 6 féle változatban

A simiflitteres plüssök rengeteg rajongót szereztek már maguknak az elmúlt időszakban, ami nem is csoda, hiszen ki tudna ellenállni egy ilyen aranyos, tojás alakú plüssnek, ami flitterrel van bevonva? Ezek a flitterek simogatás hatására átfordulnak a másik oldalukra, így más színt mutatnak. Több állatot is megtalálhatsz, melyek közül kiválaszthatod azt, amelyik gyermeked számára a legtökéletesebb lehet.

Plüss nyuszi Plüss nyuszi

Válassz egy új kis barátot a Selowei pihe-puha plüssfigurái közül. Nappal a legszórakoztatóbb játszótársad lehet, este bátran szembeszáll a Mumussal is, hogy védelmezze álmod.  Nagyoknak is bátran ajánljuk, ha szükséged van egy remek hallgatóságra, bennük nem fogsz csalódni. Szürke színű plüss nyuszi Méret: 11 x 16 x 35 cm Külső rész: Poliészter Belső rész: Polipropilén 

Squishmallows 20 cm - Junie a banán Squishmallows 20 cm - Junie a banán

A legpuhább anyagból készült plüssjáték - fiúknak és lányoknak, játék magassága: 19-20 cm. A terméket 3 éves kortól ajánljuk.

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024