1 239 860 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés szintjét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva.

Raktáron
EAN:
Gyártó:
Termékleírás

A Matrac Medivis Talalay Blue H4 Cooling egy prémium minőségű matrac, mely tökéletes kombinációt nyújt a kényelem és a megfelelő alátámasztás között. Ez a matrac kifejezetten a hűvös és pihentető alvás érdekében lett kialakítva.

Ez a matrac a legújabb technológián alapul, amely az egyedülálló Talalay latex rétegek felhasználásával biztosítja a kiváló alátámasztást és a megfelelő rugalmasságot. A Talalay latex egy sor előnyös tulajdonsággal rendelkezik, beleértve a hosszabb élettartamot és a jobb légáteresztést, amely segít megőrizni a matrac hűvös és száraz érzetét.

A Medivis Talalay Blue H4 Cooling matrac egyedi hűsítő technológiával rendelkezik, amely csökkenti a test hőmérsékletét és segít lehűteni az alvó felületet. Ez különösen hasznos lehet a meleg éjszakák során vagy azoknak, akik hajlamosak izzadni az éjszaka folyamán.

Ez a matrac közepes-kemény alvást biztosít, és különleges támaszpontokat nyújt azáltal, hogy testének természetes görbületeit követi. Ez lehetővé teszi a gerinc helyes elhelyezkedését és az izomfeszültség csökkentését, amely további kényelmet eredményez.

A Matrac Medivis Talalay Blue H4 Cooling a legmagasabb minőségi sztenderdeknek felel meg, és antiallergén anyagból készül. Az allergiában szenvedők biztonságosan használhatják ezt a matracot anélkül, hogy aggódniuk kellene az irritáció vagy az allergiás reakciók miatt.

Összességében a Medivis Talalay Blue H4 Cooling matrac a tökéletes választás azok számára, akik egy prémium minőségű, kényelmes és hűsítő matracot keresnek. Aludjon nyugodtan és pihenjen kényelmesen a legújabb technológiával ellátott Medivis Talalay Blue H4 Cooling matracon!

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés szintjét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva. A 14 cm-es Talalay H4 latexréteg, amelynek nyitott cellás szerkezete hozzájárul a tökéletes szellőzéshez és légáramláshoz, biztosítja az alvó kényelmét és optimális alátámasztását. A nagyobb bélésvédelem érdekében további belső borítással rendelkezik. A tisztán tartást nagyban megkönnyíti a cipzár használata, amely lehetővé teszi a külső borítás eltávolítását és mosását. A matracot három részből álló Outlast® huzattal kínáljuk. A külső borító 100% pamut anyagból készült, 225 g/m2 súlyú. A felső belső rész WellingtonOutlast® anyagból készült. A huzat cipzárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a felső rész eltávolítását és 60°C-os hőmérsékleten történő mosását, ami biztosítja a megfelelő alváshigiénia fenntartását. A huzat alsó része 100% poliészter anyagból készült, és nem mosható. A huzat nagyon jól elvezeti a nedvességet, felveszi a keletkező felesleges hőt, és szükség esetén visszaadja, aktívan pufferelve a hőmérséklet-ingadozásokat.A huzat az eredetileg a NASA számára kifejlesztett Outlast® technológiát használja, hogy olyan anyagot állítson elő, amely megvédi az űrhajósokat a hőmérséklet-ingadozásoktól.

Az összes termék

A Hálószoba bútorok kategóriájához tartozó Az összes termék alkatézisének weboldala, minden otthon berendezéséhez szükséges praktikus és stílusos bútorokat kínál az alkatézisükbe belevonódni vágyóknak. A weboldal széles választékot kínál hálószobai bútorokból, hogy minden látogató megtalálja a számára tökéletes darabokat.

Egy jó alvás a pihentető éjszakákhoz vezet, és a Hálószoba bútorok kategóriájában kínált termékek mindegyike ezt a minőséget képviseli. A weboldalon elérhető ágyrácsok, matracok és ágykeretek az álmok világába repítik a látogatókat. A különböző méretekben kapható ágyak lehetővé teszik a testalkathoz, alvási szokásokhoz és az elérhető helyhez való igazodást. Egyedi designok és minőségi anyaghasználat gondoskodik a tökéletes kényelemről és tartósságról.

A weboldalon számos tárolási megoldás is elérhető. Az ízlésesen megtervezett szekrények és komódok lehetővé teszik, hogy a látogatók rendezett és tiszta környezetben éljenek. A gyerek- és felnőtt hálószobákhoz egyaránt találhatók megfelelő méretű, különböző polcos és fiókos tárolók. Az alkalmazott anyagok és a tartós kivitelezés biztosítja, hogy ezek a bútorok hosszú éveken át megbízható szolgáltatást nyújtsanak.

A weboldalon elérhető hálószoba bútorok között találhatók olyan kiegészítő darabok is, amik a szoba kényelmét és esztétikai megjelenését fokozzák. A design lámpák és éjjeli szekrények elegánsan illeszkednek az ágyhoz, a textil párnák és takarók kényelmet hoznak az éjszakai pihenéshez. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy minden látogató megtalálja az álmai hálószobájához illő darabokat.

A weboldal felhasználóbarát felülete és egyszerű navigációja lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyedén megtalálják a számukra legmegfelelőbb termékeket. A részletes termékbesorolás, az árak és a minőségi képek alapján gyorsan választhatnak és vásárolhatnak. Az Az összes termék alkatéziséhez kategória hálószoba bútorai mindenki számára kielégítő választást nyújtanak az otthon berendezése terén.

Vásárlóink a megrendelt termékekre az oldalon található könnyű és biztonságos fizetési opciók közül választhatnak, és a kiválasztott hálószoba bútorokat a kijelölt címre szállítjuk. Szakértőnk a weboldal chat ablakán keresztül vagy telefonon is rendelkezésre áll, hogy segítsen a megfelelő termék kiválasztásában és a válaszoljon a felmerülő kérdésekre.

Látogasson el weboldalunkra, és fedezze fel a Hálószoba bútorok kategóriában elérhető összes terméket, hogy átalakítsa hálószobáját egy pihentető oázissá!

13 996 Ft

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D11/90  lava Konyhaszekrény Malmo Permbroke D11/90 lava

A Konyhaszekrény Malmo Permbroke D11/90 Lava egy stílusos és praktikus választás minden modern konyhába. Az elegáns és időtlen megjelenésének köszönhetően könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe. Ez a konyhaszekrény magas minőségű laminált faforgácslapból készült, amely ellenáll az elhasználódásnak és a karcolódásnak. A Lava színű felület stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának,

Öltözőszekrény Blox SW22 fehér Öltözőszekrény Blox SW22 fehér

Sarokgarnitúra szett Rich J Lincoln 61 Sarokgarnitúra szett Rich J Lincoln 61

A Sarokgarnitúra szett Rich J Lincoln 61 a modern és elegáns formatervezésű bútorok szerelmeseinek készült. Az exkluzív megjelenés és a prémium minőségű anyagok kombinációja kiemelkedő választássá teszi bármely enteriőrbe. Ez a sarokgarnitúra szett tökéletesen illeszkedik a nagyobb méretű nappalikba vagy társalgókba. A kényelemről a vastag, párnázott ülőfelület és a magas háttámla gondoskodik. Az

Regál Sigma beton/fehér/tölgy 45 SI8 Regál Sigma beton/fehér/tölgy 45 SI8

A Regál Sigma beton/fehér/tölgy 45 SI8 egy stílusos és praktikus szekrény, amely tökéletesen illeszkedik minden modern otthonba. A kombinált beton, fehér és tölgy színkombináció elegánsan megjeleníti a skandináv stílust és ennek köszönhetően könnyen beilleszthető bármelyik enteriőrbe. A regál 8 nyitott rekesze segítségével bőséges tárolóhelyet biztosít, így könnyedén rendszerezheted könyveidet, dísztárgyaidat,

Ágy T160 barna Ágy T160 barna

Matrac és ágyrács nélkül

Komód Fa fenyő 4s Skandica Spectrum Palisande Komód Fa fenyő 4s Skandica Spectrum Palisande

Vitrin Finezja F22 led világítas Vitrin Finezja F22 led világítas

A Finezja szektor rendszer szilárd és modern bútorokból áll, sonona tölgy színű. A sok elemnek köszönhetően a Finezja ideálisan alkalmazható mind a nappali, mind a hálószobában vagy az ifjúsági szobában. A rendszer a belsőépítészet legújabb trendeire utal. A Finezja bútorokat magas színvonalú, egyszerű formájú szilárd anyagok és eredeti színek jellemzik, amelyek elősegítik a belső terek valódi egyedi

Ágy Kuba T3 90 Ágy Kuba T3 90

Az ágy matrac és ágyrács nélkül kapható

Kanapé Mary Jasmine 25 + Jasmine 29 BE/BR Kanapé Mary Jasmine 25 + Jasmine 29 BE/BR

A Kanapé Mary Jasmine a kényelem és a stílus tökéletes kombinációja. E modern kanapé szett az otthonod dísze lehet, így kényelmes és vonzó fogadtatást biztosít a vendégeid számára. A Mary Jasmine kanapé két darabot tartalmaz: egy 25 ülőhelyes kanapét és egy 29 ülőhelyes kanapét, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ez a kombináció kényelmes ülőfelületekkel és nagyobb társasági terekkel rendelkezik,

Előszobafal nábytok Roj 18 fehér + Kronos 01 méz Előszobafal nábytok Roj 18 fehér + Kronos 01 méz

A kárpitozott panelek (a fotókon a falon és a szekrények oldalain is láthatóak) és a lécekkel ellátott panelek összeszerelési ragasztóval kerülnek összeállításra, melyet a megrendelőnek magának kell beszereznie.

Falipolc fenyő PK150-40x18x25 éger Falipolc fenyő PK150-40x18x25 éger

Előszobafal Lux szarvasgomba / fehér Előszobafal Lux szarvasgomba / fehér

Nagyon praktikus és tágas szekrény az előszobába. A szekrényben van hely a kabátok felakasztására és a cipők elrejtésére. Ezenkívül praktikus fiókkal van felszerelve, amelybe sálakat, kesztyűket vagy lakáskulcsokat rejthet. Kényelmes hely az olyan tárgyaknak, amelyekre emlékeznünk kell, mielőtt elhagyjuk a házat. A szekrényben van egy tükör, amelyben ellenőrizhetjük a megjelenésünket. Ezenkívül a szekrény

Nappali bútor Gardena latte/sötét dió Nappali bútor Gardena latte/sötét dió

A Gardena latte/sötét dió színű nappali bútor egy csodálatos kiegészítővé varázsolja otthonodat. Kényelmes és modern, ez a bútorszett tökéletes választás minden társasági esemény vagy kikapcsolódás ideális helyszínének kialakításához. Az elegáns Gardena nappali bútor finom latte és sötét dió színek kombinációjával nyújt vizuális vonzerőt, amely bármely belső térben stílust és eleganciát kölcsönöz.

Szekrény COUNTRY 150 fekete/fekete Szekrény COUNTRY 150 fekete/fekete

A Szekrény COUNTRY 150 fekete/fekete a funkcionalitást és a minimalista stílust egyesíti, hogy tökéletes kiegészítő legyen a hálószobádban vagy bármely más helyiségben. Az elegáns fekete/fekete színjáték szemet gyönyörködtető hatást kelt, amely minden belső térnek új dimenziót ad. A Szekrény COUNTRY 150 kiváló minőségű laminált forgácslapból készült, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít.

Szekrény Laura A11 150 Craft aranysárga Szekrény Laura A11 150 Craft aranysárga

Szekrény Cosmo C02 riviera 92 cm Szekrény Cosmo C02 riviera 92 cm

Szekrény Cosmo C02 92 cm riviera

Szekrény Marmur T 100 fehér/üveggolyó fehér Szekrény Marmur T 100 fehér/üveggolyó fehér

Szekrény Marmur T1 150 fekete/üveggolyó fehér Szekrény Marmur T1 150 fekete/üveggolyó fehér

A Szekrény Marmur T1 150 a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációja. Egy modern és elegáns megjelenést biztosít otthonodnak, miközben rengeteg tárolóhellyel rendelkezik a holmijaidnak. A szekrény fekete színű kivitelezése egyediséget és letisztultságot kölcsönöz a térnek. A szekrény fő jellemzője az üveggolyó fehér színű ajtók, amelyek klasszikus és stílusos megjelenést adnak neki. Az üveggolyók

Szekrény Rustic 150 fekete/fekete Szekrény Rustic 150 fekete/fekete

A Szekrény Rustic 150 fekete/fekete egy stílusos és praktikus tároló megoldás, ami minden enteriőrbe kiválóan passzol. Ez a modern és elegáns szekrény kitűnően illeszkedik a hálószobába, nappaliba vagy akár a dolgozószobába is. A szekrény mérete 150 cm széles, ami elég helyet biztosít a ruhák, cipők, vagy éppen a könyvek tárolásához. Két nagy méretű, feketére festett ajtóval rendelkezik, amelyek mögött

Regál Jodaki JDKR721-D89 Regál Jodaki JDKR721-D89

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024