85 414 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A 21 cm magas matrac kiváló minőségű drótból készült 1000S rugókból áll, amelyek 39 mm átmérőjű egyedi zsebekbe vannak elhelyezve. Ez a megoldás javítja a rugalmasságot és növeli a test pontszerű alátámasztását. A matrac mindkét oldalán 3 cm vastag, tartós poliuretán habréteget használtak. A mindkét oldalon használt hálós huzat megerősíti a matrac szerkezetét és elősegíti a szellőzést. A cipzár használata,

Raktáron
EAN:
Gyártó:
Termékleírás

A Matrac Amsterdam 1000 AA 100/200 egy kiváló minőségű, egyedülálló matrac, amely tökéletes kényelmet és pihenést biztosít azok számára, akik értékelik az alvás minőségét és a test megfelelő támaszát.

Ez a matrac speciális AAA habréteggel és kiváló minőségű rugós rendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi az egyenletes testsúly elosztást és a gerinc ideális alakjának megtartását. Az AAA hab speciálisan kifejlesztett, hogy rugalmasságát hosszú időn keresztül megtartsa, ezáltal garantálva a matrac hosszú élettartamát.

A Matrac Amsterdam 1000 AA 100/200 mérete 100 cm x 200 cm, így tökéletesen illeszkedik egy személyre. Az ideális méret miatt ez a matrac ideális választás egyedülállóknak vagy fiataloknak, akik szükségüket fedezniük kell egy kiváló alvásminőséggel rendelkező matracra.

Ez a matrac különleges kialakítása miatt kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal segít a hőszabályozásban és elkerüli a túlzott izzadást. Az optimális hőmérsékleten tartásnak köszönhetően ez a matrac hozzájárul az egészséges alváshoz, és megakadályozza a kellemetlen érzést, amelyet a túlzott hő vagy hideg okozhat.

A Matrac Amsterdam 1000 AA 100/200 kényelmes fedőanyaggal és extra vastag párnázással rendelkezik, így egy luxus érzetet biztosít alvás közben. Ez a matrac elnyeli a tested súlyát, és enyhíti a nyomást a nyakra, a vállakra és a csípőre. Ennek köszönhetően kikapcsolódhatsz és pihenhetsz egy hosszú, fárasztó nap után, és reggel energikusabban ébredhetsz.

A Matrac Amsterdam 1000 AA 100/200 könnyen kezelhető és tisztítható. A matracot rendszeresen ajánlott forgatni, hogy megelőzze a nyomásfoltok kialakulását, és meghosszabbítsa az élettartamát.

A 21 cm magas matrac kiváló minőségű drótból készült 1000S rugókból áll, amelyek 39 mm átmérőjű egyedi zsebekbe vannak elhelyezve. Ez a megoldás javítja a rugalmasságot és növeli a test pontszerű alátámasztását. A matrac mindkét oldalán 3 cm vastag, tartós poliuretán habréteget használtak. A mindkét oldalon használt hálós huzat megerősíti a matrac szerkezetét és elősegíti a szellőzést. A cipzár használata, amely lehetővé teszi a fedél összehajtását és mosását, sokkal könnyebbé teszi a tisztán tartást. A matracot Allergik huzattal kínáljuk, amely 80% pamut, 20% poliészter anyagösszetételű. 178 g/m2. A cipzár használata lehetővé teszi a huzat eltávolítását és legfeljebb 60°C-os mosását, ami biztosítja a megfelelő alváshigiénia fenntartását. A huzat steppelt, antiallergén pamutgyapot, 200g/m2. A huzat puha tapintású és nagyon hosszú élettartamú.

Ajánlott matracvédő: 3319845, 3319854







A matrachoz ajánlott ágyrács: 3390745

Az összes termék

A Hálószoba bútorok kategóriájához tartozó Az összes termék alkatézisének weboldala, minden otthon berendezéséhez szükséges praktikus és stílusos bútorokat kínál az alkatézisükbe belevonódni vágyóknak. A weboldal széles választékot kínál hálószobai bútorokból, hogy minden látogató megtalálja a számára tökéletes darabokat.

Egy jó alvás a pihentető éjszakákhoz vezet, és a Hálószoba bútorok kategóriájában kínált termékek mindegyike ezt a minőséget képviseli. A weboldalon elérhető ágyrácsok, matracok és ágykeretek az álmok világába repítik a látogatókat. A különböző méretekben kapható ágyak lehetővé teszik a testalkathoz, alvási szokásokhoz és az elérhető helyhez való igazodást. Egyedi designok és minőségi anyaghasználat gondoskodik a tökéletes kényelemről és tartósságról.

A weboldalon számos tárolási megoldás is elérhető. Az ízlésesen megtervezett szekrények és komódok lehetővé teszik, hogy a látogatók rendezett és tiszta környezetben éljenek. A gyerek- és felnőtt hálószobákhoz egyaránt találhatók megfelelő méretű, különböző polcos és fiókos tárolók. Az alkalmazott anyagok és a tartós kivitelezés biztosítja, hogy ezek a bútorok hosszú éveken át megbízható szolgáltatást nyújtsanak.

A weboldalon elérhető hálószoba bútorok között találhatók olyan kiegészítő darabok is, amik a szoba kényelmét és esztétikai megjelenését fokozzák. A design lámpák és éjjeli szekrények elegánsan illeszkednek az ágyhoz, a textil párnák és takarók kényelmet hoznak az éjszakai pihenéshez. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy minden látogató megtalálja az álmai hálószobájához illő darabokat.

A weboldal felhasználóbarát felülete és egyszerű navigációja lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyedén megtalálják a számukra legmegfelelőbb termékeket. A részletes termékbesorolás, az árak és a minőségi képek alapján gyorsan választhatnak és vásárolhatnak. Az Az összes termék alkatéziséhez kategória hálószoba bútorai mindenki számára kielégítő választást nyújtanak az otthon berendezése terén.

Vásárlóink a megrendelt termékekre az oldalon található könnyű és biztonságos fizetési opciók közül választhatnak, és a kiválasztott hálószoba bútorokat a kijelölt címre szállítjuk. Szakértőnk a weboldal chat ablakán keresztül vagy telefonon is rendelkezésre áll, hogy segítsen a megfelelő termék kiválasztásában és a válaszoljon a felmerülő kérdésekre.

Látogasson el weboldalunkra, és fedezze fel a Hálószoba bútorok kategóriában elérhető összes terméket, hogy átalakítsa hálószobáját egy pihentető oázissá!

13 996 Ft

Ágy Morena fekete/dió Baltimore Ágy Morena fekete/dió Baltimore

Ágy Morena fekete/dió Baltimore

Íróasztal RIO P craft fehér/arany Íróasztal RIO P craft fehér/arany

Az Íróasztal RIO P craft fehér/arany a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációja. Ez a modern és elegáns asztal egyedülálló tervezése miatt minden enteriőrben kiemelkedően mutat. Az asztal fehér és arany színű kombinációja páratlan eleganciát kölcsönöz a helyiségnek. Az arany részek finoman kiemelik a fehér felületet, és fokozzák a szoba fényét. Ez a színkombináció tökéletesen illeszkedik a

Komód 2D Rio-05 fényes sonoma/fehér Komód 2D Rio-05 fényes sonoma/fehér

A RIO rendszer kompromisszum a szinte nyers egyszerűség és az eredetiség között. Minimalista forma, két érdekes színválasztékban. Az első lehetőség az elülső részek steril fehérje, testével kombinálva, sonoma tölgy színben. A második kompozíció viszont a tölgy meleg színének és a testek kifogástalan fehérjének kombinációja, amely minden testnek könnyedséget és finomságot kölcsönöz. A RIO kollekció

Vitrin Switch SW 4 grafit Vitrin Switch SW 4 grafit

A Vitrin Switch SW 4 grafit egy kiváló minőségű alumínium vázas válaszfal kapcsoló, mely ideális megoldást nyújt otthonod vagy irodád világításának szabályozására. Az egyedi grafit színű design modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a terméknek, mely tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A kapcsoló könnyű kezelhetősége és pontos működése garantálja, hogy könnyedén be- és kikapcsolhatod a

Regál Step Rs-30 fehér Regál Step Rs-30 fehér

A Regál Step RS-30 egy praktikus és elegáns tároló megoldás otthonod számára. A fehér színű regál modern és stílusos megjelenést kölcsönöz bármelyik helyiségnek. A két magas polccal rendelkező regál ideális könyvek, dísztárgyak, vagy akár növények tárolására. Az RS-30 regál könnyen összeszerelhető, így gyorsan és egyszerűen elhelyezheted azt bármelyik szobádban. A strapabíró anyagból készült polcok

Regál Nero 04  80 – Fehér  szőnyeg Regál Nero 04 80 – Fehér szőnyeg

Sarokgarnitúra szett Livio B Evolution 2 Sarokgarnitúra szett Livio B Evolution 2

A Livio B Evolution 2 egy elegáns és modern sarokgarnitúra szett, amely a kényelmet és a stílust ötvözi. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak. A szett részei egy nagyobb méretű sarokülőke, valamint egy kísérő fotel, amelyek együtt tökéletes kényelmet biztosítanak a család és a barátok számára. A széles ülőfelület és a párnázott karfa biztosítja

Matrac Medivis Talalay Blue H4 Outlast 180/200 Matrac Medivis Talalay Blue H4 Outlast 180/200

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés szintjét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva.

Szekrény RTV Tymeo 2s T.Craft Aranysárga+fehér fényes Szekrény RTV Tymeo 2s T.Craft Aranysárga+fehér fényes

Falipolc Cezar 26  130 fehér Falipolc Cezar 26 130 fehér

Komód  Trebbia  4d Konkrét /fehér fényes Komód Trebbia 4d Konkrét /fehér fényes

Szekrény Retro 138 6L craft/ grafit ajtók Szekrény Retro 138 6L craft/ grafit ajtók

A Szekrény Retro 138 6L egy igényes megjelenésű, időtálló termék, amely kiválóan illeszkedik otthonodba vagy irodába. A szekrény különlegessége, hogy a craft és grafit színű ajtók kombinációja, melyek egyedi megjelenést kölcsönöznek a szobának. A szekrény 6 darab ajtóval rendelkezik, amelyek mögött rejtett tárolóhelyek találhatók. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy tárgyaidat rendezetten és szervezetten

Falipolc Kate 800 artisan Falipolc Kate 800 artisan

Asztal fenyő ST104-120x75x75 éger Asztal fenyő ST104-120x75x75 éger

Asztal St-23 160x90+50 tölgy természetes Asztal St-23 160x90+50 tölgy természetes

Az Asztal St-23 160x90+50 tölgy természetes egy elegáns és minőségi asztal, amely tökéletesen illik bármely otthoni vagy irodai környezetbe. Az asztal méretei 160 centiméter hosszú, 90 centiméter széles és 50 centiméter magas, így bőven elegendő helyet biztosít a kényelmes munkavégzéshez vagy étkezéshez. A tölgy természetes színe és textúrája varázslatosan szép és időtálló megjelenést kölcsönöz ennek

Szekrény Blanka A20 150 fehér Szekrény Blanka A20 150 fehér

A Szekrény Blanka A20 150 fehér egy modern, stílusos és funkcionális bútordarab, amelynek célja a tökéletes tárolási megoldások biztosítása. Ez az elegáns szekrény kiváló minőségű laminált faanyagból készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál. A Blanka A20 150 fehér szekrény két ajtóval rendelkezik, amelyek mögött több rekesz található. Ez az elrendezés lehetővé teszi, hogy kényelmesen

Íróasztal  Nero 11  150 – Fekete fényes Íróasztal Nero 11 150 – Fekete fényes

Sarokgarnitúra szett Ozzy Uni Barrel 74 Sarokgarnitúra szett Ozzy Uni Barrel 74

A Sarokgarnitúra szett Ozzy Uni Barrel 74 egy stílusos és kényelmes bútordarab, amely otthonod éke lehet. Ez a modern sarokgarnitúra ideális megoldást nyújt a pihenésre és lazításra a családtagok és vendégek számára egyaránt. Az Ozzy Uni Barrel 74 sarokgarnitúra szett kiváló minőségű anyagokból készült, így tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Az ülőfelületeken és háttámlákon puha habpárnák

Szekrény Bill 2l tükör 138 grafit Szekrény Bill 2l tükör 138 grafit

A Szekrény Bill 2l tükör 138 grafit egy elegáns és praktikus tároló megoldás, amely tökéletesen illeszkedik otthonod bármely helyiségébe. Legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy akár előszobáról, ez a szekrény nem csak egy funkcionális berendezési tárgy, de stílusos díszítőelem is. Az 138 centiméteres magassága és tökéletesen kiegyensúlyozott méretei lehetővé teszik, hogy könnyedén illeszkedjen a

Dohányzóasztal Cristo 55 fehér fényű Dohányzóasztal Cristo 55 fehér fényű

A Dohányzóasztal Cristo 55 egy modern és stílusos asztal, amely eleganciát és funkcionalitást kínál bármilyen nappali vagy ülőszoba számára. Ez a dohányzóasztal tökéletes választás azoknak, akik egyedülálló és modern darabot keresnek a enteriőrjükbe. Az asztal fehér fényű kivitelezése elegáns és minimalista megjelenést kölcsönöz, ami tökéletesen illeszkedik a legkülönbözőbb belső terekhez. Az asztal

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024