1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Más színben szeretnéd? Juta szalagok kategória Hogyan funkcionál a juta szalag (zsákszalag)? Virágkellék a csodás őszi vagy tavaszi asztaldíszek, kopogtatók elkészítésénél Mindenszenteki sírdíszek, kegyeleti dekorációk közkedvelt dekorációs szaalgja Dekorációs kellék az esküvőn, praktikus díszítő eszköz az ajándékcsomagolásnál Kreatív hobby termék az ügyeskezűeknek Legfőbb tulajdonságai:

Raktáron
Termékleírás

Más színben szeretnéd? Juta szalagok kategória Hogyan funkcionál a juta szalag (zsákszalag)? Virágkellék a csodás őszi vagy tavaszi asztaldíszek, kopogtatók elkészítésénél Mindenszenteki sírdíszek, kegyeleti dekorációk közkedvelt dekorációs szaalgja Dekorációs kellék az esküvőn, praktikus díszítő eszköz az ajándékcsomagolásnál Kreatív hobby termék az ügyeskezűeknek Legfőbb tulajdonságai: Természetes növényi alapanyagból készült, ragasztópisztoly segítségével is ragasztható .tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px} 5999093327031 5999093327031 A juta szalag háncsrostból készül amely a juta növény szárában található. A Juta egy lágyszárú növény amely évente átlagosan 3-4 métert is nőhet. Az indiai szubkontinensen termesztik őket. A juta rostszála olyan nagy menyiségben termesztett szálasanyag, hogy a sorban csak a pamut előzi meg. Kezdetben főleg köteleket készítettek belőle, manapság pedig főleg zsákokat. Talán az egyik legkisebb szegmense a dekorációs felhasználás, mint virágkötészeti kellék. A juta szalag egy remek virágkellék, felhasználásával pompás asztaldíszek és sírdíszek készíthetőek. A juta tekercsek népszerű esküvői dekorációk mindemellet.

Ajándékkötöző szalagok & masnik

Az Ajándékkötöző szalagok & masnik weboldal a tökéletes választás, ha elegáns és kreatív ajándékcsomagolásra vágyik. A weboldalunkon megtalálhatja a legjobb minőségű, széles választékú kötöző szalagokat és masnikat, amelyekkel egyedivé varázsolhatja ajándékait.

A weboldalunk fő erőssége, hogy olyan kötöző szalagokat kínál, amelyeket különböző alkalmakra és stílusokra terveztek. Válasszon a színpompás satin szalagok, a csillogó organza szalagok vagy a vintage stílusú csipke szalagok közül, amelyek mindegyike könnyedén illeszkedik az adott alkalomhoz vagy személyiséghez. Ha szeretné még különlegesebbé tenni az ajándékot, válasszon egy díszes masnit a szalagok mellé. Gyönyörű minták, virágok és csillagok között biztosan rábukkan az Ön ízlésének megfelelő masnira.

Tekintettel a weboldalunk használatára és böngészésére, elengedhetetlenül fontos volt, hogy egyszerűen és könnyen megtalálja a kívánt kötöző szalagot vagy masnit. Éppen ezért, egyszerű navigációs rendszert építettünk ki, hogy gyorsan megtalálja a megfelelő kategóriát és terméket. Az ajánlott keresőmező segítségével könnyebben rákereshet az általa keresett árukra. Ezenkívül a weboldalunkon található képek és részletes leírások pontosan bemutatják a termékeket, így minden információval rendelkezik ahhoz, hogy a legjobb választást tegye.

Mint ügyfelünk, az elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ezért számítógépen, tableten és telefonon is könnyedén böngészheti weboldalunkat. Ha bármilyen kérdése vagy problémája merül fel, bátran forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz, akik mindig készséggel állnak rendelkezésére.

Ne habozzon tovább! Látogasson el weboldalunkra, és fedezze fel a legújabb ajándékkötöző szalagok és masnik gazdag választékát! Legyen az esküvő, születésnap vagy karácsony, csomagolja be ajándékait stílusosan és elegánsan az Ajándékkötöző szalagok & masnik segítségével!


Szatén szalag 6mm x 22.86m - Aranybarna Szatén szalag 6mm x 22.86m - Aranybarna

5999093335135 5999093335135

Damilos natúr juta szalag 38mm x 10m Damilos natúr juta szalag 38mm x 10m

5999093335081 5999093335081

Szívecskés szatén szalag drótos szegéllyel 38mm x 10m Szívecskés szatén szalag drótos szegéllyel 38mm x 10m

Valentin napra tökéletes virágkötészeti kellék a virágdobozokhoz és csokrokhoz, ötletes és praktikus dekorációs kellék a Valentin-napi ajándékunk díszítéséhez. Rendkívül gazdaságos kiszerelésű szatén szalag, a virágkellék kínálatodba egy igazán mutatós és hasznos dekor szalagot illeszthetsz be. Könnyedén masni készíthető vele például az ajándék csokihoz, bögréhez, párnához vagy virághoz. Ha más szalagra

Fenyőfás-autós karácsonyi szalag drótos szegéllyel 64mm x 6.4m Fenyőfás-autós karácsonyi szalag drótos szegéllyel 64mm x 6.4m

Más jellegű karácsonyi szalagok érdekelnek? Karácsonyi szalagok főkategória megtekintése Teremts meghitt hangulatot ilyen jópofa karácsonyi szalaggal. Drótos szegélyének köszönhetően könnyen formázható. Mintájának köszönhetően tökéletes választás karácsonyfára tekerni mint egy girlandot. Találsz hozzá 38mm széles változatokat is! .tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left:

Hópelyhes karácsonyi textil szalag 23mm x 6.4m - Fehér Hópelyhes karácsonyi textil szalag 23mm x 6.4m - Fehér

Más jellegű karácsonyi szalagok érdekelnek? Karácsonyi szalagok főkategória megtekintése Prémium szatén anyagból készült, rendkívül minőségi, szépen kidolgozott elegáns mintázattal. Az adventi díszek dekorálásához elsőrendű választás. .tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def;

Csillogó bársony szalag 10mm x 10m - Krém Csillogó bársony szalag 10mm x 10m - Krém

Más jellegű karácsonyi szalagok érdekelnek? Karácsonyi szalagok főkategória megtekintése Impozáns díszítő szalag, amely karácsonykor a legnépszerűbb, de egész évben megállja a helyét egy exkluzív ajándékdobozon, virágboxon vagy esküvői dekorációban. 10 színben forgalmazzuk melyek elérhetőek 10mm-es és 25mm-es szélességű kivitelben, továbbá csillogó réteg nélkül is kaphatóak 10mm-es és 22mm-es szélességben.

Masni barna pöttyös 20db/csomag Masni barna pöttyös 20db/csomag

3cm

Dekorszalag - Sárga Dekorszalag - Sárga

Felújítanád a régi falakat. Dekorálnád otthonod. Egy kis színt vinnél lakásodba. Akkor válaszd a Dekorszalagot... Felújítanád a régi falakat? Dekorálnád otthonod? Egy kis színt vinnél lakásodba? Akkor válaszd a Dekorszalagot! A Dekorszalag nem csak esztétikus, de egy költségkímélő megoldás, ha feldobnád otthonod. Hasznos tudnivalók: Öntapadós: így nem kell hozzá plusz ragasztót venned. Csak szedd

Karácsonyfás szalag drótos szegéllyel 38mm x 6.4m - Krém Karácsonyfás szalag drótos szegéllyel 38mm x 6.4m - Krém

Más jellegű karácsonyi szalagok érdekelnek? Karácsonyi szalagok főkategória megtekintése 5999093334503 5999093334503

Hópelyhes szatén szalag 25mm x 20m - Sötétzöld Hópelyhes szatén szalag 25mm x 20m - Sötétzöld

Más jellegű karácsonyi szalagok érdekelnek? Karácsonyi szalagok főkategória megtekintése Elegancia, trendi szín, gyönyörű megjelenés. Egy előremutató karácsonyi dekor szalag a pompás adventi boxok, asztaldíszek elkészítéséhez, egy trendi díszítő szalag a karácsonyi ajándékcsomagolás kimaxolásához. Ez a szalag 4 színben kapható és ugyanezekben a színekben \"Boldog karácsonyt!\" magyar feliarattal is

"Áldott karácsonyt!" feliratos, idézetes szatén szalag 16mm x 20m... "Áldott karácsonyt!" feliratos, idézetes szatén szalag 16mm x 20m...

Más jellegű karácsonyi szalagok érdekelnek? Karácsonyi szalagok főkategória megtekintése Fenyőfa mintás karácsonyi szalag a Valex Decor által tervezve. Ez a szalag 4 gyönyörű színben érhető el: Púder bézs, púder barna, sötétzöld és wine red. Kiegészítő terméknek ajánljuk hozzá a magyar feliratos változatokat: \"Áldott karácsonyt!\" + \"Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony\"

Fenyőfa mintás szatén szalag 16mm x 20m - Púder barna Fenyőfa mintás szatén szalag 16mm x 20m - Púder barna

Más jellegű karácsonyi szalagok érdekelnek? Karácsonyi szalagok főkategória megtekintése Fenyőfa mintás karácsonyi szalag a Valex Decor által tervezve. Ez a szalag 4 gyönyörű színben érhető el: Púder bézs, púder barna, sötétzöld és wine red. Kiegészítő terméknek ajánljuk hozzá a magyar feliratos változatokat: \"Áldott karácsonyt!\" + \"Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony\"

Fenyőfa mintás szatén szalag 16mm x 20m - Púder bézs Fenyőfa mintás szatén szalag 16mm x 20m - Púder bézs

Más jellegű karácsonyi szalagok érdekelnek? Karácsonyi szalagok főkategória megtekintése Fenyőfa mintás karácsonyi szalag a Valex Decor által tervezve. Ez a szalag 4 gyönyörű színben érhető el: Púder bézs, púder barna, sötétzöld és wine red. Kiegészítő terméknek ajánljuk hozzá a magyar feliratos változatokat: \"Áldott karácsonyt!\" + \"Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony\"

"Hiányzol…" feliratos ripsz szalag 12mm x 20m - Sötét Bézs "Hiányzol…" feliratos ripsz szalag 12mm x 20m - Sötét Bézs

Igényes virágkellék a kegyeleti sírdíszek elkészítéséhez. Ezzel a Valex Decor által tervezett dekorációs szalaggal impozáns mindenszenteki dekorációt készíthetünk. A feliratos dekor szalagjainkat több színben is megtalálod a kínálatunkban, de természetesen több alapanyag közül is válogathatsz, különböző stílusok szatén és ripsz alapra. 5999093327987 5999093327987 Miért érdemes halottak napi szalagot

Ripsz szalag 38mm x 20m - Krém Ripsz szalag 38mm x 20m - Krém

Más szélességben szeretnéd? Ripsz szalag főkategória Hogyan funkcionál a ripsz /grosgrain/ szalag? Virágkellék a csodás csokrok, asztaldíszek, kopogtatók elkészítésénél Rövidáru termék, fantasztikus ruha szegő készíthető vele Dekorációs kellék az esküvőn, praktikus díszítő eszköz az ajándékcsomagolásnál Kreatív hobby termék az ügyeskezűeknek Jelzőszalag pályák, területek kijelöléséhez Legfőbb

Szatén szalag 6mm x 22.86m - Sötétbarna Szatén szalag 6mm x 22.86m - Sötétbarna

Más szélességben szeretnéd? Szatén szalag főkategóriaElegáns csoki, nagyszerű sötétbarna színű szatén szalag. Gyönyörű dekorációs elemként használhatjuk esküvői dekorációként: mint székszoknya masni, asztaldísz, teremdísz, autódísz, szalvétagyűrű. A meghívók díszítéséhez is kitűnő választás a szatén szalag. A virágüzletek elengedhetetlen kelléke, mely a virág vagy virágdoboz díszítéséhez, ajándékcsomagoláshoz

Szatén szalag 25mm x 22.86m - Sötét citromsárga Szatén szalag 25mm x 22.86m - Sötét citromsárga

Más szélességben szeretnéd? Szatén szalag főkategóriaSárga színű szatén szalag. Gyönyörű dekorációs elemként használhatjuk esküvői dekorációként: mint székszoknya masni, asztaldísz, teremdísz, autódísz, szalvétagyűrű. A meghívók díszítéséhez is kitűnő választás a szatén szalag. A virágüzletek elengedhetetlen kelléke, mely a virág vagy virágdoboz díszítéséhez, ajándékcsomagoláshoz is nagyon jó választás.

Világoszöld kötözőszalag műselyem hatású - 6 darabos - 10 méteres Világoszöld kötözőszalag műselyem hatású - 6 darabos - 10 méteres

Világoszöld színű, műselyem hatású csomagolószalag készlet, 6 darabos. A megerősített széllel rendelkező kötözőszalag szélessége 1 cm, hossza 10 méter. Akár húsvéti díszcsomagolásához is ajánljuk. képtől eltérően 6darabos.

Műszövött szalag - lila - 2,5 cm x 10 méter Műszövött szalag - lila - 2,5 cm x 10 méter

2,5 cm széles műszövött szalag. Szín: lila. Hossza 10 méter.

Rózsaszín kötözőszalag műselyem hatású - 6 darabos - 10 méteres Rózsaszín kötözőszalag műselyem hatású - 6 darabos - 10 méteres

Sötét rózsaszínű, műselyem hatású csomagolószalag készlet, 6 darabos. A megerősített széllel rendelkező kötözőszalag szélessége 1 cm, hossza 10 méter. Hölgyek, lányok ajándékának díszcsomagolásához ajánljuk. Húsvéti ajándékcsomagoláshoz is kitűnő. Képtől eltérően 6 darabos.

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024