0 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A kert, terasz vagy erkély élvezeti értékét növelik a kényelmes bútorok és szabadidős kiegészítők. Ez a felakasztható függőágy puha, kellemes tapintású anyagból -vastag pamutból és poliészter keverékéből- készült , emellett igen ellenálló, megfelelő mértékben légáteresztő, így egy forró napon is magas kényelmet biztosít. Visszafogott, elegáns megjelenésével igen mutatós darabja lehet a kertnek vagy

Raktáron
Termékleírás

A kert, terasz vagy erkély élvezeti értékét növelik a kényelmes bútorok és szabadidős kiegészítők. Ez a felakasztható függőágy puha, kellemes tapintású anyagból -vastag pamutból és poliészter keverékéből- készült , emellett igen ellenálló, megfelelő mértékben légáteresztő, így egy forró napon is magas kényelmet biztosít. Visszafogott, elegáns megjelenésével igen mutatós darabja lehet a kertnek vagy terasznak. Könnyen összetekerhető, így könnyebb elcsomagolni és kivinni a kertbe, a strandra vagy egy messzebb történő utazáshoz, összehasonlítva nagyobb kivitelű, de kevésbé praktikus, állványos függőágyakkal. Ezt a függőágyat szinte bárhová fel lehet akasztani, csak a két végét kell egy stabil szerkezethez, például oszlophoz, kampóhoz vagy fához kötözni. Mérete: 260 x 160 cm A termék előnyei: Tartós, kopásálló anyag Használata kényelmes Vastag pamut zsinórok Kiváló minőségű anyagokból készült Könnyen tisztítható anyag Megerősített rögzítő kábelek mellékelve Ingyenes praktikus tok tároláshoz és szállításhoz Egyszerű összeszerelés A termék jellemzői: Szín: kék és zöld Minta: csíkos Méret: 260 x 160 Maximális terhelés: 150 kg

Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor

A Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor alkatéziséhoz tartozó weboldalunk a kerti bútorokkal kapcsolatos információkkal és vásárlási lehetőségekkel foglalkozik. Célunk az, hogy széles kínálattal és hasznos tanácsokkal segítsünk azoknak, akik szeretnék felújítani vagy újra berendezni kertjüket.

A weboldalon található információk segítségével mindenki megtalálhatja a számításait. Kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a minőségi termékeknek és a stílusos kialakításnak. Ugyanakkor az árakat is széles skálán mozgatjuk, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő bútort.

Az alkatézis kategóriában rengeteg praktikus és hasznos információval tudunk szolgálni. Tippeket és útmutatókat adunk a bútorok felújításához, javításához és karbantartásához. Megmutatjuk, milyen eszközökre lesz szükségük, hogyan kell ezeket használni, valamint bemutatjuk az elvégzendő lépéseket is. Ezáltal mindenki könnyedén megvalósíthatja a kerti bútorok felújításával kapcsolatos terveit, még akkor is, ha korábban nem volt tapasztalata ezen a területen.

A vásárlási lehetőségeknek széles választékát kínáljuk. Az oldalunkon található kerti bútorok között megtalálhatók a kényelmes székek, asztalok, napernyők, hintaágyak és egyéb kiegészítők. Minden stílushoz és igényhez megtalálható a megfelelő bútor, legyen az modern, klasszikus vagy rusztikus. Emellett a különböző anyagok között is lehet választani, mint például a fa, fém vagy műanyag.

A weboldalunk rendelkezik egy hasznos keresővel is, amellyel könnyedén megtalálható az ideális kerti bútor. Az összehasonlítási lehetőség segítségével pedig könnyebb döntést hozhat a vásárlás előtt. A részletes termékbeszámolók mellett valós vásárlói vélemények és értékelések is elérhetők, hogy segítsünk megtalálni a legjobb minőségű termékeket.

Böngésszen a Home > Kert/szabadidő > Kerti bútor alkatéziséhoz tartozó weboldalunkon, hogy felfedezze a kerti bútorok világát és megtalálja az önnek leginkább megfelelőt. Mi garantáljuk, hogy a nálunk elérhető kínálat, információk és tanácsok segítségével könnyedén megvalósíthatja kerti álmai.


Összecsukható, hordozható kemping asztal 4 székkel - napernyő nyílással (BB-7894) Összecsukható, hordozható kemping asztal 4 székkel - napernyő nyílással (BB-7894)

Kirándulás, horgászat, túrázás, kempingezés vagy egyéb szabadtéri programok szinte nélkülözhetetlen kelléke ez a könnyen és gyorsan szétnyitható és összecsukható kemping asztal, melyhez 4db kényelmes szék is tartozik. Az asztal rendelkezik egy napernyő nyílással , amely lehetővé teszi, hogy a forró napokon napernyőt használhasson. Összecsukott állapotban nagyon kis helyen elfér, így kényelmesen szállítható.

Felakasztható, kerti függőszék - hintaszék (BB-1716) Felakasztható, kerti függőszék - hintaszék (BB-1716)

Kellemes tapintású pamut és poliészter felhasználásával készült ülőfelülete kényelmes pihenést biztosít. Puha, szintetikus töméssel rendelkezik, ami tovább fokozza a termék kényelmességét. Rendkívül egyszerűen felakasztható , és könnyedén le is szerelhető. A téli időszakban áttelepíthetjük a nappaliba vagy könnyedén eltehetjük a szekrénybe ugyanis nem foglal sok helyet. méretei: hosszúság: 50 cm szélesség:

Állítható magasságú, szögletes, UV szűrős napernyő – szürke (170-243 cm) (BB-12113) Állítható magasságú, szögletes, UV szűrős napernyő – szürke (170-243 cm) (BB-12113)

A napernyő nagyszerű megoldást jelent a forró nyári napokon a kertünk mellett olyan nyilvános helyeken is, mint a kempingek, strandok, parkok, vagy az udvarok.  A zár kioldása után a termék magától kinyílik , és néhány másodperc múlva használatra kész. Magunkkal vihetjük, ha kempingezni megyünk a családdal vagy épp horgászni indulunk.  Tökéletes védelmet biztosít a káros napsugárzással szemben. Anyaga

Lay-Z Helsinki 5-7 személyes felfújható jakuzzi -  AirJet ™ buborékmasszázs funkcióval (BB-11865) Lay-Z Helsinki 5-7 személyes felfújható jakuzzi - AirJet ™ buborékmasszázs funkcióval (BB-11865)

Lay-Z-Spa Helsinki egy privát, luxus fürdő amit akkor vehet igénybe saját otthonában amikor csak szeretné. Egy ilyen otthoni SPA-t egyidejűleg akár 7 személy is használhat. Időjárástól függetlenül használható, a kellemes és pihentető kikapcsolódás a meleg, buborékos vízben egész évben karnyújtásnyira van. A készlet minden szükséges elemet és kiegészítőt tartalmaz, így nem kell aggódnia hogy valami

Kényelmes, egyszemélyes függőszék, fészekhinta – fekete – (BB-10369) Kényelmes, egyszemélyes függőszék, fészekhinta – fekete – (BB-10369)

Kényelmes, pihe-puha  hintaszék pihenős napokra  gyereknek és felnőtteknek  egyaránt. Kültéri és beltéri használatra is alkalmas.  Nyáron kellemesen hűvös, hiszen minden oldalról szellőzik kötélből csomózott kialakítása miatt, télen pedig egy pokróccal kiegészítve komfortos, meleg kuckóként funkcionál. Kétféleképpen is felakasztható , használaton kívül könnyedén leakasztható,  kis helyen tárolható.

Összecsukható kerti asztal 152cm (BB-9997) Összecsukható kerti asztal 152cm (BB-9997)

Összehajtható  – az asztal összecsukás után praktikus bőrönd formáját ölti fogantyúval, melynek köszönhetően kis helyet foglal és rendkívül könnyen szállítható. Speciális zárakkal rendelkezik, amelyek védenek a termék használat közbeni összecsukódása ellen, így biztosítva a felhasználók biztonságát. Acélkeret  – az összecsukható kerti asztal rendkívül strapabíró és stabil porszórt acél szerkezettel

Összehajtható fehér kerti asztal - 122 cm (BB-9996) Összehajtható fehér kerti asztal - 122 cm (BB-9996)

A kerti asztal tökéletes választás azoknak, akik értékelik az egyszerűséget és a funkcionalitást. Tökéletes szabadtéri rendezvényekre, bankett termekben, éttermekben vagy otthoni használatra . Az asztal porszórt módszerrel festett acélszerkezettel és rendkívül erős és 4 cm vastag HDPE lappal rendelkezik, amely ellenáll a zord időjárási viszonyoknak. Összecsukás után praktikus bőrönddé válik, kényelmes

Összehajtható fehér kerti pad - sörpad - 180 cm (BB-9995) Összehajtható fehér kerti pad - sörpad - 180 cm (BB-9995)

A kerti étkeztetési pad tökéletes választás azoknak, akik értékelik az egyszerűséget és a funkcionalitást. Tökéletes szabadtéri rendezvényekre, bankett termekben, éttermekben vagy otthoni használatra . A pad porszórt módszerrel festett acélszerkezettel és rendkívül erős és vastag HDPE ülőfelülettel rendelkezik, amely ellenáll a zord időjárási viszonyoknak. A padon legfeljebb 5 ember ülhet. Összecsukás

Állítható szögű, 2 méteres UV szűrős napernyő - kék (BB-10193) Állítható szögű, 2 méteres UV szűrős napernyő - kék (BB-10193)

UV szűrővel rendelkezik, amely az alsó ezüst bevonatának köszönhetően visszaveri a napsugarakat és hatékonyan véd a túlzott napsütéstől, de a széltől és az esőtől is, ami rendkívül fontos, ha gyermekekkel megy strandra és biztonságos pihenést és árnyékot akarnak biztosítani számukra, ráadásul az ernyő vízálló. Könnyedén elrejtheti alatta holmiját anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy táskája vagy

Négyszögletű, vízálló, UV szűrős napvitorla 3,6 x 3,6 m - szürke  (BB-10186) Négyszögletű, vízálló, UV szűrős napvitorla 3,6 x 3,6 m - szürke (BB-10186)

Nemcsak vízálló, hanem UV szűrővel is rendelkezik így nem kell attól tartanunk hogy bőrünk megég a napon vagy egy enyhén csöpörgő nyári eső tönkreteszi a romantikus kerti vacsoránkat. Kreatívan használható hisz számos módon felakaszthatjuk, nemcsak funkcionális kiegészítő, hanem dekoráció is lehet a kertünkben vagy teraszunkon. A termék tartalmazza a praktikus karikákat melyek segítségével könnyedén

3 részes elegáns megjelenésű kerti bútorkészlet - 2 darab székkel, 1 darab üveglapos asztallal (BB-20707) 3 részes elegáns megjelenésű kerti bútorkészlet - 2 darab székkel, 1 darab üveglapos asztallal (BB-20707)

Nyáron sok időt töltesz a kertben vagy a teraszon? Semmiképp se szalaszd el a minőségi és tartós kerti bútorokat, amelyek maximális kényelmet biztosítanak, legyen szó akár pihenésről, akár baráti összejövetelről. A szék a szükséges kényelmet ülőpárna nélkül is biztosítja, mivel ülés közben a testet ellenálló szövet (textilen) ülőfelülettel támasztja meg. A szék másik előnye az egymásra rakatolhatóság. 

PVC kerítés árnyékoló szalag rögzítőkapcsokkal - ellenáll az UV sugárzásnak, 19 x 350 cm, szürke (BB-20274) PVC kerítés árnyékoló szalag rögzítőkapcsokkal - ellenáll az UV sugárzásnak, 19 x 350 cm, szürke (BB-20274)

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PVC ANYAG, ELLENÁLL AZ UV SUGÁRZÁSNAK – a szalag tökéletes kültéri használatra. Ellenáll minden külső körülménynek, beleértve az UV sugárzást, a nedvességet és az alacsony hőmérsékletet. Ezenkívül védve van az elszíneződéstől és a színfakulástól. ANYAGA – PVC-ből készült, UV ellenállással, grafit színben. A szalag mérete 9 x 350 cm. A KERÍTÉS SZALAG FELHASZNÁLÁSA – tökéletes a 3D panelek

Takaróponyva kerti bútorhoz 8 fűzőlyukkal -  időjárás-, és szakadásálló - 100 x 180 x 240 cm (BB-7949) Takaróponyva kerti bútorhoz 8 fűzőlyukkal - időjárás-, és szakadásálló - 100 x 180 x 240 cm (BB-7949)

Ez a kiváló minőségű kerti bútorhuzat egész évben védi kerti bútorait a szennyeződéstől, széltől, esőtől és UV-fénytől. A huzat strapabíró polietilénből készült, amely vízálló, UV-álló, szakadásálló így pedig alkalmas a mindennapi használatra. 8 alumínium fűzőlyukkal és rögzítőkötéllel rendelkezik, így jobban illeszkedik a garnitúrájához. Használhatjuk kerti bútorok védelmére , maximum asztal + 6 szék,

Brazil függőszék 2 párnával – kényelmes, felakasztható pihenőszék bézs színű, kopásálló anyagból - 130 x 90 cm, szürke (BB-20937) Brazil függőszék 2 párnával – kényelmes, felakasztható pihenőszék bézs színű, kopásálló anyagból - 130 x 90 cm, szürke (BB-20937)

A termék  rendkívül komfortos és nagy ülőfelülettel rendelkezik  így kényelmesen ellazulhatunk benne akár a teraszon, akár a nappalinkban.  Maximális terhelhetősége 150 kg. A hintaszék  természetes anyagból  készült így jó szellőzést biztosít, ezen kívül a csomag tartalmaz  2 puha párnát, így komfortérzetünk maximális lehet. A   fa keresztrúdnak köszönhetően a függőágy nem csuklik össze, mindig mereven

Modern rattan kerti nyugágy - napozóágy, kerekekkel, párnával és állítható háttámlával - 197 x 54 cm (BB-11964) Modern rattan kerti nyugágy - napozóágy, kerekekkel, párnával és állítható háttámlával - 197 x 54 cm (BB-11964)

KÉNYELMES ÉS VONZÓ KIALAKÍTÁS - a polyrattan nyugágy vonzónak és elegánsnak tűnik, ugyanakkor nagyon kényelmes, és a háttámláját könnyedén az igényeinek megfelelően állíthatja. KARFA - a rattan nyugágy nagyon praktikus és kényelmes kartámaszokkal rendelkezik, ami ritkán található az ilyen típusú bútorokban. A karfáknak köszönhetően kényelmesebb pozíciót vehet fel, ami pozitív hatással van a pihenés

Kétszemélyes pamut függőágy párnákkal - 150 kg-os teherbírás - 340 x 150 cm, fehér (BB-10202) Kétszemélyes pamut függőágy párnákkal - 150 kg-os teherbírás - 340 x 150 cm, fehér (BB-10202)

A kert, terasz vagy erkély élvezeti értékét növelik a kényelmes bútorok és szabadidős kiegészítők. Ez a felakasztható függőágy alkalmas lesz erre, így egy forró napon is magas kényelmet biztosít. Visszafogott, elegáns megjelenésével igen mutatós darabja lehet a kertnek vagy terasznak. Könnyen összetekerhető, így könnyebb elcsomagolni és kivinni a kertbe, a strandra vagy egy messzebb történő utazáshoz,

Modern kerti napernyő, 90°-ban billenthető - 3 méter, barna (BB-12199) Modern kerti napernyő, 90°-ban billenthető - 3 méter, barna (BB-12199)

Nagyon jól véd a nap ellen - ez a kiváló minőségű napernyő nagy átmérőjű ernyővel rendelkezik, amely nagyon jó védelmet nyújt a túlzott napfény ellen. Hajtókaros és 90 fokosan billenthető - ennek az esernyőnek a használata nagyon egyszerű és problémamentes. A kerti napernyő speciális fogantyúval rendelkezik - csak csavarja el, és a napernyő kinyílik vagy összecsukódik. A napernyő további előnye a 90°

Nagyméretű, cipzáros védőhuzat kerti hintaágyhoz -  215 x 150 x 145 cm, zöld (BB-13350) Nagyméretű, cipzáros védőhuzat kerti hintaágyhoz - 215 x 150 x 145 cm, zöld (BB-13350)

Ez a masszív hintapad huzat alkalmas arra, hogy egész évben megvédje a hintapadot és más megfelelő kültéri bútorokat a szennyeződéstől, széltől, esőtől és UV-fénytől. A huzat strapabíró PE anyagból készült, amely vízálló, UV-álló, szakadásálló így pedig alkalmas a mindennapi használatra. Az oldalakon cipzárak találhatóak, amelyekkel gondosan megvédheti a hintát például széllökésektől  vagy esőtől.

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024