25 855 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Férfi ARDON®NYPAXX® kabát, steppelt 3 rétegű elülső és hátsó rész és könnyű kötött ujjak kombinációjával, a kabát rendkívül ergonomikus és funkcionális szabással rendelkezik, amely elősegíti a mozgásszabadságot, a kötött és steppelt anyagok kombinációja megfelelő rugalmasságot és légáteresztő képességet biztosít, a szigetelt részek kellemes, könnyű anyagból készültek, párnázottsággal, amely megtartja

Raktáron
Termékleírás

Férfi ARDON®NYPAXX® kabát, steppelt 3 rétegű elülső és hátsó rész és könnyű kötött ujjak kombinációjával, a kabát rendkívül ergonomikus és funkcionális szabással rendelkezik, amely elősegíti a mozgásszabadságot, a kötött és steppelt anyagok kombinációja megfelelő rugalmasságot és légáteresztő képességet biztosít, a szigetelt részek kellemes, könnyű anyagból készültek, párnázottsággal, amely megtartja a hőt és véd a szél ellen, két oldalsó cipzáras zseb, látható elülső cipzár kombinált állvédővel, fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében, az összképet steppelt kapucni, anyag (test és kapucni) teszi teljessé: 88 % nylon, 12 % spandex, anyag (ujjak): 100 % poliészter, méret: S - 4XL, szín: kék.

Kabátok

Üdvözlünk a Kabátok alkatézisének weboldalán a Férfi divat kategóriában! Legyen szó bármilyen alkalomról, egy jó minőségű kabát mindig egy férfi legjobb barátja lehet. Weboldalunk célja, hogy segítsen megtalálni a tökéletes kabátot az alakodhoz és stílusodhoz illően.

Az alkatézisünk jelszava a testalkathoz igazodó divat. Tudjuk, hogy minden férfi egyedi testalkattal rendelkezik, és fontos, hogy a ruhadarabok kihangsúlyozzák az egyéniségüket, anélkül, hogy kényelmetlenséget okoznának. Kabátjaink széles választékát kínáljuk, hogy minden férfi megtalálhassa a neki megfelelőt.

Weboldalunkon könnyedén navigálhatsz a számos stílus és divatház között, hogy megtaláld a legújabb trendeknek megfelelő kabátot. Legyen szó egy elegáns öltöny kabátról vagy egy laza, sportos stílusú dzsekiről, nálunk mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A weboldalunkon található képek és leírások részletesen bemutatják a kabátok anyagát, szabását és kialakítását. Fontos számunkra, hogy minden információ rendelkezésre álljon, hogy a vásárlóink könnyen dönthessenek. Emellett minden darab mérettáblázata elérhető, hogy biztos lehess benne, hogy a megrendelt kabát pontosan illeszkedik majd rád.

Választékunkban megtalálhatók a klasszikus és időtlen stílusú kabátok, valamint a modern dizájnnal rendelkező modellek is. Törekedünk arra, hogy csak a legjobb minőségű anyagokat és összetevőket használjuk, hogy a kabátjaink tartósak és stílusosak legyenek.

Nézd át a gyakran frissülő kollekciónkat, és válaszd ki a legjobban tetsző kabátot! Akár üzleti megbeszélésre vagy éjszakai szórakozásra készülsz, nálunk biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelőt.

Továbbá, ha bármilyen kérdésed vagy problémád lenne a vásárlás során, készséggel állunk rendelkezésedre. Vezető szakértőink mindig készek segíteni a tökéletes kabát kiválasztásában és akár személyre szabott stílustanácsadást is nyújtanak.

Köszönjük, hogy meglátogattad a Kabátok alkatézisének weboldalát a Férfi divat kategóriában. Reméljük, hogy nálunk megtalálod a tökéletes kabátot, amely emeli az egyéniségedet és kényelmet nyújt. Vásárolj bizalommal tőlünk és légy divatosan elegáns minden alkalommal!


UNDER ARMOUR-UA STORM Run Jacket-BLK Fekete XS UNDER ARMOUR-UA STORM Run Jacket-BLK Fekete XS

>

Urban Classics Ladies Long Velvet Jacket black Urban Classics Ladies Long Velvet Jacket black

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

ANTA-Knit Track Top-862135703-2-21Q3-Rive Blue Kék XS ANTA-Knit Track Top-862135703-2-21Q3-Rive Blue Kék XS

Anta női kabát. A futókabát divatos dizájnjával és kiváló minőségű dizájnjával lenyűgöz. A kiváló funkcionális tulajdonságok előnyt jelentenek. A női futókabát kiváló társ a sportoláshoz. A márkás kabát keskenyebb szabású, de a rugalmas anyagnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az alakhoz. A futókabát rendkívül kellemes anyagával örvendeztet meg, ami garantálja a kényelmet edzés közben. A finom

ANTA-Knit Track Top-862135703-2-21Q3-Rive Blue Kék XL ANTA-Knit Track Top-862135703-2-21Q3-Rive Blue Kék XL

Anta női kabát. A futókabát divatos dizájnjával és kiváló minőségű dizájnjával lenyűgöz. A kiváló funkcionális tulajdonságok előnyt jelentenek. A női futókabát kiváló társ a sportoláshoz. A márkás kabát keskenyebb szabású, de a rugalmas anyagnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az alakhoz. A futókabát rendkívül kellemes anyagával örvendeztet meg, ami garantálja a kényelmet edzés közben. A finom

AUTHORITY-CJ-CAMELIA black Fekete XS 2023 AUTHORITY-CJ-CAMELIA black Fekete XS 2023

Női kabát az Authority márkától. A női széldzseki szép varrással rendelkezik, amely divatosnak tűnik. A steppelt kabát megérdemli a helyét egy női ruhatárban. A hosszú vágás megbízhatóan véd a hideg és a szél ellen. A stílusos kabát erőssége a vízálló felület, így még egy enyhe eső sem lep meg. A női kabát beépített kapucnival rendelkezik, amelyet száraz időben is értékelni fog. Kellemes bélés biztosítja

AUTHORITY-CJ-CAMELIA blue Kék L 2023 AUTHORITY-CJ-CAMELIA blue Kék L 2023

Női kabát az Authority márkától. A divatos széldzseki szép varrással rendelkezik, amely stílusosan néz ki. A steppelt kabát nem hiányozhat egy női ruhatárból. A hosszú vágás tökéletesen véd a hideg és a szél ellen. A stílusos kabát előnye a vízálló kivitel, így még egy enyhe eső sem lep meg. A női kabát beépített kapucnival rendelkezik, ami jól jön száraz időben. Kellemes bélés gondoskodik a rendkívül

Sötétbézs színű, rövid női mellény Sötétbézs színű, rövid női mellény

Sötétbézs színű, rövid női mellény, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

NORTHFINDER-WILLARD-269-black Fekete XXL NORTHFINDER-WILLARD-269-black Fekete XXL

Férfi kabát a Northfinder márkától. A férfi túraszéldzseki divatos steppelt megjelenésű. Könnyű felépítésű, de a szintetikus töltetnek köszönhetően biztosítja a szükséges hőkomfortot. A kabát szigetelése szintetikus gyapjúból készült, mely puha, légáteresztő és a pehely tulajdonságait utánozza. A pehelytől eltérően azonban a szintetikus töltet jobban ellenáll a nedvességfelvételnek, ugyanakkor enyhén

Fekete női kabát Fekete női kabát

Fekete női kabát, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Sötétszürke színű, softshell, férfi kabát Sötétszürke színű, softshell, férfi kabát

Sötétszürke színű, softshell, férfi kabát, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Steppelt férfi mellény, sárga színben Steppelt férfi mellény, sárga színben

Steppelt férfi mellény, sárga színben, melegítő kapucnival, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Női rózsaszín mellény állítható derékkal Női rózsaszín mellény állítható derékkal

Stílusos rózsaszín női mellény, állítható derékkal, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Hosszú, steppelt mellény, fekete színben Hosszú, steppelt mellény, fekete színben

Hosszú, steppelt mellény, fekete színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Rózsaszín steppelt női kabát kapucni nélkül Rózsaszín steppelt női kabát kapucni nélkül

Rózsaszín steppelt női kabát kapucni nélkül, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Fényes, női kabát, fekete színben Fényes, női kabát, fekete színben

Fényes, női kabát, fekete színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Hosszú, fekete mellény, gallérral Hosszú, fekete mellény, gallérral

Hosszú, fekete mellény, gallérral, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Hosszú steppelt kabát, fekete színben, nőknek Hosszú steppelt kabát, fekete színben, nőknek

Hosszú steppelt kabát, fekete színben, nőknek, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Fekete steppelt kabát, télre Fekete steppelt kabát, télre

Fekete steppelt kabát, télre, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

Blúz ARDON®URBAN  sötétkék | H6478/XXS Blúz ARDON®URBAN sötétkék | H6478/XXS

URBAN overál, nagyszerű illeszkedés az ergonomikusan kialakított, karcsú szabásnak köszönhetően, nagy szakító- és szakadásállóság a vászonszövésnek köszönhetően, szellőzőnyílások a hónaljban, kontrasztos, fordított cipzárak és eredeti gumi a sarok megerősítésére, gombokkal ellátott tépőzáras patenttal fedett fő cipzár, rengeteg praktikus zseb, CORDURA®-val megerősített ceruzazseb a bal ujjon, fényvisszaverő

Blúz CXS PHOENIX PERSEUS, szürke-kék, 54-es méret Blúz CXS PHOENIX PERSEUS, szürke-kék, 54-es méret

Férfi overall blúz könnyű anyagból, ujjak elasztikus mandzsettával, cipzárral, füles mellzsebekkel, egyszerű oldalzsebekkel. Könnyű súlyának köszönhetően nem csak nyáron, hanem egész évben fűtött üzemekben is használható.

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024