203 238 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Raktáron
EAN:
Gyártó:
Termékleírás

Fedezd fel kényelmes és stílusos ágyunkat, az Ágy Sara 140x200 Enjoy 19-et! Ez a minőségi ágy tökéletes választás az otthonod bármely hálószobájába.

Az Ágy Sara egy elegáns és modern designnal büszkélkedik, amely könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe. Az ágykeret fehér színű, tiszta vonalakkal és letisztult formákkal rendelkezik, ami a minimalista és letisztult stílus kedvelőinek tökéletes választás. Az ágyhoz tartozó fejtámla kényelmes és párnázott, így lehetővé teszi a kényelmes háttámasztást, amikor a hálózatban pihenésre kerül.

Az Ágy Sara 140x200 méretű, így elegendő helyet biztosít egyedülállóknak vagy pároknak egyaránt. Az ágykeret masszív és stabil, tehát hosszú élettartammal rendelkezik, és kiváló minőségű anyagokból készült. Az ágyrács és a helytakarékos kialakítás garantálja az optimális alvási kényelmet és támogatást.

Az Ágy Sara 140x200 Enjoy 19 könnyen összeszerelhető, és a csomagban részletes útmutatót biztosítunk. Az ágy könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú időn keresztül vonzó marad.

Ne habozz többé, és vásárold meg ezt az Ágy Sara 140x200 Enjoy 19-et, hogy otthonodban egy stílusos és kényelmes alvótérben pihenhess!

Kárpitozott bútorok

A Kárpitozott bútorok alkatézisé weboldalának célja, hogy bemutassa és részletesen leírja az alkatézis folyamatát a bútorok kategóriában. Az alkatézis egy olyan technológiai folyamat, amelynek segítségével a kárpitozott bútorok megújíthatók és újra csodálatos állapotba hozhatók.

Az oldal első sorai röviden áttekintik az alkatézis fontosságát és előnyeit. Rámutatnak, hogy a kárpitozott bútorok rengeteg időt és energiát igényelnek a megújításhoz, de az alkatézis folyamata lehetővé teszi az öreg, elhasznált bútorok felújítását, hogy szinte új tárgyakat varázsoljon belőlük.

A leírás folytatásában az oldal részletesen bemutatja az alkatézis folyamatot lépésről lépésre. Elsőként a folyamat előkészítését és a bútor alapos megtisztítását részletezi. A felhasznált tisztítószerek fontosságát és azok használatát is kiemeli.

Második lépésben a weboldal elmagyarázza, hogyan kell megtisztítani és karbantartani a kárpitot, hogy megőrizze annak szépségét és tartósságát. Megoszt néhány praktikus tippeket és tanácsokat a kárpitozott bútorok tisztításával kapcsolatban.

A következő részben a weboldal a bútorok szivacs- és felújítási folyamatát részletezi. Elmagyarázza, hogyan kell helyreállítani a szivacs rugalmasságát és tartósságát, és hogyan kell újraragasztani a bútorokat, hogy elkerülje a szakadásokat és repedéseket.

Az utolsó lépésben az oldal bemutatja a bútorok újraragasztását és azok helyreállítását, hogy visszaszerezze eredeti stabilitásukat és szépségüket. A weboldal részletesen leírja a különböző ragasztó típusokat és technikákat, amelyeket a bútorok helyreállításához használni lehet.

Az oldalon továbbá találhatók képek és videók, amelyek segítségével még jobban megérthetővé válik az alkatézis folyamata. A weboldal kiemeli az alkatézis fontosságát a környezettudatosság szempontjából is, hiszen a bútorok megújítása segít csökkenteni a hulladék és a pazarlás mennyiségét.

Végső sorokban az oldal összegzi az alkatézis fő jellemzőit, és hangsúlyozza az elért eredmények által nyújtott elégedettséget és esztétikai élvezeteket. A weboldal biztosítja az olvasót arról, hogy az alkatézis folyamata segítségével bútorai új életre kelnek és hosszú ideig megörvendeztetik tulajdonosukat.

Ez az oldal tehát mindazoknak, akik érdeklődnek a kárpitozott bútorok alkatézisé iránt, hasznos és informatív információkat nyújthat, és inspirációval szolgálhat számukra, hogy megújítsák és visszaállítsák a régi bútorokat.

13 996 Ft

Matrac Amsterdam 1000 AA 80/200 Matrac Amsterdam 1000 AA 80/200

A 21 cm magas matrac kiváló minőségű drótból készült 1000S rugókból áll, amelyek 39 mm átmérőjű egyedi zsebekbe vannak elhelyezve. Ez a megoldás javítja a rugalmasságot és növeli a test pontszerű alátámasztását. A matrac mindkét oldalán 3 cm vastag, tartós poliuretán habréteget használtak. A mindkét oldalon használt hálós huzat megerősíti a matrac szerkezetét és elősegíti a szellőzést. A cipzár használata,

Kanapé Carmen Lux 12 Kanapé Carmen Lux 12

A Kanapé Carmen Lux 12 egy lenyűgöző és elegáns kanapé, amely stílust és kényelmet kölcsönöz otthonunknak. Ez a kanapé a minőségi anyagokból és a precíz kidolgozásból ered, így hosszú évekig tartó kényelmet és megbízhatóságot biztosít. A kanapé kárpitozása magas minőségű, puha és tartós szövetből készül, amely kényelmet nyújt és ellenálló a mindennapos használattal szemben. A modern vonalvezetés és

Ágy Lisa 180x200 Monolith 92 Ágy Lisa 180x200 Monolith 92

Az Ágy Lisa 180x200 Monolith 92 a kiváló minőségű alvás élményével teszi a hálószobádat még barátságosabb helyszínné. Ez az ágyfunkció magában foglalja a modern design elemeket, a lenyűgöző stílust és a kiváló kényelmet, hogy egy valódi pihentető alvófelületet biztosítson. Az ágy mérete 180x200 cm, így bőven elegendő helyet biztosít két felnőtt számára is. A különleges monolit fejtámlával rendelkező

Sarokgarnitúra szett Max Sarokgarnitúra szett Max

A Sarokgarnitúra szett Max egy elegáns és modern bútordarab, ami tökéletes kiegészítője lehet bármely nappalinak vagy ülőhelyiségnek. A sarokgarnitúra kialakítása maximális kényelmet és kifinomult stílust nyújt. A szett része egy nagyméretű sarokülőgarnitúra, ami ideális a család minden tagjának. A sarokülőgarnitúra rendkívül kényelmes, vastag párnázattal és ergonomikus kialakítással ellátva. A magas

Matrac Cooling 200/200 Matrac Cooling 200/200

Sportolók és aktív életmódot folytató emberek számára kifejlesztett kényelmes matrac, amely támogatja a regeneráció természetes folyamatát az intenzív testmozgás után. A kb. 21 cm magas matrac 14 cm-es Talalay latex rétegből áll, amely természetes gumitej és szintetikus latex alapú, nyitott cellás szerkezetű, a szellőzést és a légáramlást elősegítő, a test megfelelő alátámasztását biztosító Talalay

Matrac Medivis Talalay Blue H3 Aloe Vera 200/200 Matrac Medivis Talalay Blue H3 Aloe Vera 200/200

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés mértékét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva.

Kanapé Toronto 3R Zetta 291 Kanapé Toronto 3R Zetta 291

A Kanapé Toronto 3R Zetta 291 a modern és elegáns belső tér tökéletes kiegészítője. Ez a stílusos kanapémagában hordozza a kényelmet és a minőséget, mindemellett pedig a letisztult megjelenésével kiemeli a szoba designját. Ez a kanapé könnyen illeszkedik bármely otthon enteriőrjébe, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. Az elegáns és tiszta vonalú kialakítása úgy tervezték, hogy harmonizáljon

Sarokgarnitúra Szett Mateo L Sally 08 Sarokgarnitúra Szett Mateo L Sally 08

Taburett Next Fancy 96 Taburett Next Fancy 96

Taburett Next Fancy 96

Matrac Amsterdam 1000 Silver Active 90/200 Matrac Amsterdam 1000 Silver Active 90/200

A Matrac Amsterdam 1000 Silver Active 90/200 egy kiváló minőségű matrac, amely kényelmes és megfelelő támaszt nyújt a pihenéshez. Ez az ágybetét az egész testet egyenletesen elosztó 1000 rugóréteggel rendelkezik, amelyek egyedi pozícióban mozognak, hogy maximális kényelmet biztosítsanak. Ez a matrac kifejezetten tervezett Silver Active-technológiával rendelkezik, amely antibakteriális védelmet nyújt.

Ágyrács Uno 90/200 Ágyrács Uno 90/200

Az Ágyrács Uno 90/200 egy kiváló minőségű ágyrács, amely tökéletes támogatást nyújt az alvásod során. Ez a 90x200 cm-es méretű ágyrács ideális választás egyetemi szálláshelyekre, diákszállásokra vagy akár otthoni használatra is. Az Ágyrács Uno 90/200 rendkívül tartós és strapabíró, így hosszú éveken keresztül meg fogja szolgálni az alvó személyt. A kiváló minőségű anyagokból készült ágyrács stabil

Sarokgarnitúra szett Samos L Vogue 05 Sarokgarnitúra szett Samos L Vogue 05

A Sarokgarnitúra szett Samos L Vogue 05 egy elegáns és stílusos bútordarab, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely modern enteriőrnek. Ez a sarokgarnitúra egyszerre garantálja a kényelmet és a divatos megjelenést. A garnitúra része egy sarokülőke és egy hozzáillő lábtartó. A sarokülőke kényelmes ülést biztosít, melyre akár többen is elférnek. Párnázott ülőfelülete kiváló minőségű anyaggal van

BRIDJET fekete kanapé BRIDJET fekete kanapé

A BRIDJET kanapé optimális olyan helyiségekbe, ahol néha egy ágyra is szükség lenne. Fekete színe miatt világos enteriőrökbe ajánljuk.Modern és loft nappalikba a legkitűnőbb választás. Háromszemélyes kanapé kialakítását egy mozdulattal egy kétszemélyes vendégággyá lehet alakítani.Biztosak vagyunk benne, hogy nálad is nagyon jól tudna érvényesülni a BRIDJET kanapé sokoldalúsága!

Sarokgarnitúra szett Massimo P Fusion 18 Sarokgarnitúra szett Massimo P Fusion 18

A Sarokgarnitúra szett Massimo P Fusion 18 a modern és elegáns belső tervezés kedvelőinek tökéletes választásává válik. Ez a stílusos kanapé- és fotel kombináció lenyűgöző megjelenést kölcsönöz otthonának. A Massimo P Fusion 18 szettet kiváló minőségű anyagokból készítik, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak. A kanapé és a fotel párnázata kényelmes és puha, ami ideális kikapcsolódáshoz

Matrac Premium LX AA H3 140X200 Matrac Premium LX AA H3 140X200

Latex lap, tanusított rugalmas PUR-habbal. A matrac huzata levehető és tisztítható. (Kék cipzár,zsebes rétegek) Probiotikus Purptex huzat. Ajánlott matracvédő: 3319847, 3319856 A matrachoz ajánlott ágyrács: 3390747

Matrac Medivis Talalay Blue H2 Outlast 140/200 Matrac Medivis Talalay Blue H2 Outlast 140/200

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés mértékét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva.

Fotel Dijon Bluvel 68/természetes Fotel Dijon Bluvel 68/természetes

Fotel Will Malta Zöld Fotel Will Malta Zöld

A Will fotel egy eredeti, figyelemfelkeltő bútor, amely díszíti az otthonát. A színes szöveteknek köszönhetően örömet szerez az eredeti megoldások kedvelőinek és élénkíti a belső teret. Széles, kényelmes üléssel és háttámlával felszerelve ideális hely a kikapcsolódásra egy kedvenc könyv és egy csésze kávé mellett.

Dohányzóasztal 836 artisan Archi Line Dohányzóasztal 836 artisan Archi Line

Sarokgarnitúra szett Colin L Velutto 16 Sarokgarnitúra szett Colin L Velutto 16

A Colin L Velutto 16 sarokgarnitúra szett a modern és elegáns otthonok tökéletes kiegészítője. Ez a magas minőségű és stílusos bútor megoldás kényelmes ülésekkel és sokoldalú tervezéssel rendelkezik. A sarokgarnitúra szett lenyűgöző megjelenése a négyzet alakú formavilágával és a karcsú, króm lábakkal tökéletesen illeszkedik a minimalista belső terekhez. A bútor kárpitozása luxus velúr anyagból készült,

Népszerű termékek

FIXED FullGlue-Cover Vivo Y35 üvegfólia - fekete
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EXTOL PREMIUM 8811113
3 260 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato Gyűrűs kulcs 16x17 mm, hajlított
2 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Yato fafúrószár, csigafúró, 12x191 mm
1 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Alza 79XXL C/M/Y Multipack színes - Epson nyomtatókhoz
15 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Komód 120/60/2 ajtó fenyő vésett mintával
58 113 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Stilo dustgrey/fehér 80zl 2f bb
40 562 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen MagSafe Armor iPhone 14 Pro matt fekete tok
23 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Spigen Thin Fit iPhone 14 piros tok
8 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lengő dugó 250 V ~ 50 Hz / 16 A
690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény Nelly 4d Szürke/Artisan
54 213 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Virágcserép Cilindro 14 cm antracit
309 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BUSHIDO - Póló DBX Cyborg, L
11 914 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Zuhanytartó rúd pure öntapadós
8 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GazoFitness® Állítható Kétkezes Súlyzó 84 Kg
78 999 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kifordítható gumi állat figurák – egér/sajt
1 185 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ferla szőnyeg, modell 127 – 120×170 cm
150 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fejsze nyelezett 150 JUCO
7 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024